Gå til innhold
Gneiss

Gitar- og bassundervisning sentralt i Bergen

Anbefalte innlegg

Er du eller noen du kjenner interessert i god instrumentalundervisning i gitar eller bass?

Salt Kulturskole er en relativt fersk kulturskole som holder til i Evangeliekirken sine lokaler på kronstad (Like ved bybanestoppet).
Til våren er det et par ledige timer for undervisning i gitar og bass.

Ta kontakt på fredeids [alfakrøll] gmail [dåttkåmm] eller sjekk ut hjemmesiden: http://vidarflak.no/sks/index.html

Edit: Er klar over at mange på forumet her allerede spiller, men jeg poster bare i tilfelle noen søker her, og/eller i tilfelle noen kjenner noen som kan være interessert (Det skader jo ikke ;) )

Endret av Gneiss

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av knxledge
   Hei! Jeg er en 24 år gammel gutt fra Oslo, og har drevet aktivt med mange forskjellige typer musikk i mer enn 10 år. Jeg gikk på musikklinja på Manglerud (nå Edvard Munch vgs), har vært aktiv som selvstendig musikkprodusent, og har en bred forståelse for ulike sjangre og stilarter. Alt fra jazz til pop/RnB/rock til hardere musikk.

   Jeg kan bare si med en gang at jeg ikke er så rutt på notelesing, MEN: jeg vet at mange unge gitarister der ute sitter med andre ambisjoner. Til syvende og sist mener jeg det viktigste er at man utvikler seg som musiker, at man finner sin egen stemme, blir godt kjent med sitt instrument og utvikler seg på det ekspressive og tekniske. Når det er sagt kan jeg massevis om musikkteori, så jeg sitter med mye kunnskap som kan åpne ting opp for deg hvis du trenger det for å ta det neste steget.
   Jeg kan tilby deg veiledning spesielt tilpasset deg og dine mål - hva vil du bli bedre i og lære mer om? Vil du f.eks. forstå harmonikk og akkorder og hvordan de er bygd opp bedre? Bli bedre til å improvisere og finne på melodier i farta? Låtskriving og komposisjon? Gehør? Bli bedre til å plukke, eller lære deg sanger du liker?
   Antall timer er opp til deg, så det trenger ikke være noe fast. Hvis du bare trenger en time eller to, så kan jeg tilby det også.
   Send meg en epost hvis du er interessert, så kan vi avtale pris, osv: sep.nabi@yahoo.no
  • Av Impuls Gitarskole
   Impuls Gitarskole tilbyr nå gitartimer i Oslo. Undervisningen foregår enten på Øvingshotellet, Schous Plass (Trondheimsvn. 2), eller hjemme hos eleven.
   Vi kan tilby undervisning i gitarspill på alle nivåer, enten du vil forbedre dine ferdigheter på el-gitar, klassisk gitar, ukulele, m.m.
   Instruktør/gitarist Brynjar Bøe er uteksaminert fra Berklee College of Music og har lang erfaring som gitarlærer både fra andre gitarskoler, og privat.
   Gå til www.facebook.com/gitarskole for mer informasjon og påmelding.
  • Av OsamaFetLaden
   Min venn og gitarlærer via Skype, Tony DeCaprio, bor for tida i Frankrike og underviser i jazzgitar via Skype.
   Tony underviser på flere plan samtidig. Jeg tar opp leksjonene med et screengrabprogram, og har etter få leksjoner bygd meg opp et anseelig bibliotek med materiale jeg kan gå tilbake til og hente mer ut av i lang tid framover.
   Tony er en flink lærer og mesterlig gitarist med en fantastisk, dyp forståelse av moderne harmoni. Han har spilt med mange storheter innen både pop og jazz, bl. a Elvis Presley, og har vært lærer for bl.a Emily Remler og Al DiMeola. Anbefales på det varmeste.
   Han kan kontaktes på Facebook, og på Skype under handle'n tony.decaprio.
   Si at dere ble tipsa av Greger/meg, så får dere en 45 minutters første leksjon gratis. Ellers er prisen $50 for en timelang leksjon.
  • Av PerA
   Hei folkens! Tilbringer nesten en måned på det glade vestland i sommer, og gitarlæreren i meg får skrekkelig lite å gjøre på.
   Er det noen i Sunnhordland (Bømlo, Stord, deromkring) som vil ha en gitartime eller to?
   En time kan inneholde bl.a.:
   - Introduksjon til musikkteori og praktisk anvendelse av teorien.
   - Kartlegging av skalajungelen.
   - Øvestruktur og effektivisering av øvingen din.
   - Spilleteknisk opprydning (men du bør oppsøke andre hvis du vil lære å shredde).
   Er også i Bergen 26.-28. juli.
   Er utdannet musiker/musikkpedagog, og har flere års erfaring som gitarlærer i kulturskole, på høyskole og privat. Vi avtaler pris avhengig av innhold og lengde på undervisningen, men jeg har sommervennlige priser ettersom at jeg ikke har alt materiellet mitt med meg på ferie.
   Kontakt meg her på PM eller i tråden, eller på følgende måter:
   Mail: per.anders.store@gmail.com
   Mob.: 928 10 341
  • Av alien_ken
   Heisann!

   Tilbyr nå privatundervisning i Rogaland. Har spillt gitar i 20 år og har tidligere jobbet på kulturskoler og andre private opplæringssteder. (AKKS, Stavanger aftenskole etc).

   Nybegynnere eller viderekommende spiller ingen rolle! Jeg har hjemmestudio med muligheter for opptak av lekser etc. Håndterer de fleste "vanlige" sjangere, men har mest erfaring med pop, rock og blues.

   Ta kontakt på telefon 95795898 eller boddah1982@hotmail.com for en hyggelig og uforpliktende prat


×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.