Web Analytics
Jump to content

Pris på Les Paul Studio Lite


Bjarne
 Share

Recommended Posts

Hei.

Jeg har kommet over ein Lespaul Studio Lite fra 1995. Det er pappaen til naboen som vil selge den. Den blei kjøpt brukt i Australia for mange år sidan.

Lurer på hva slikt ligger i bruktpris? eller bør jeg gå for en ny??

Mangler/feil med gitaren:

-mangler krom-dekslene over mikrofonene.

-Pickup bryteren og kabel inn er dårlig, skaper skurrelyd.

-Mangler eine plastik greiene for justering av volum.

-halsen der ein stemmer gitaren er malingen/lakken litt dårlig.

Ellers så ser gitaren fin ut.

Fikk dette som svar frå gibson dagen etter jeg sendte mail for mere info om gitaren:

Thanks for the email. The pictures and serial number are consistent with a Les Paul Studio Lite model in Vintage Sunburst finish and gold hardware, made in 1995 in Nashville, TN. I have attached information on the model for your viewing. Thanks again, and I hope this helps!!!

Mvh Bjarne.

post-8799-0-37151500-1385485744_thumb.jp

Edited by Bjarne
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Den er vel verdt ca 4-5 lapper som det er blitt nevnt tidligere, men bruk "feila" for alt du kan når du pruter ;) . Bare ikke kom med skambud så er nok denne din.

Edit: tyrkleif

Edited by Gmal
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.