Web Analytics
Jump to content

SLETTES Kartong til Orange PPC412 kab el? OSLO


Guest Hans Hansen
 Share

Recommended Posts

Guest Hans Hansen
Er det noen her som tilfeldigvis sitter på en kartong til Orange PPC 412 kab?

Evt kartong i noenlunde samme størrelse? Oslo.

Edited by frankajoerg
Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

nja, de klapper de sammen og hiver de straks de pakker ut så har ringt alle butikker i Oslo men ingen har dette.

Jeg hadde ett selv som jeg lagret siden sommer men så måtte jeg ha papp for å dekke til gulv hjemme så da gikk den til pers. Håper at noen andre kanskje lagrer slikt også:)

Link to comment
Share on other sites

Bobbleplast, gaffa + blandad kartong (som du får gratis i musikbutikker, det är nog bättre att gå dit och fråga face to face än att ringa) gör susen :) . Musikaffärerna i Oslo brukar ha en dag i veckan som de gör sig av med all papp, så trickset är att komma dagen innan, he, he.

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

tror jeg står over å sende dette kabinettet da det blir altfor dyrt å sende. 1600 kr til Kirkenes blant annet så noen må gjerne slette tråden.

Link to comment
Share on other sites

Btw. Kabinettet tåler godt å bli sendt uten pappeske. Er jo lissom bygget for et liv på veien.... hadde kun teipet en plate el lign foran grillcloth. Alternativt å bryte opp noen pappesker å snurre rundt kab for å beslytte tolex.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.