Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Mårnings!

Er på utkikk etter en røramp. Gjerne stack. Speller mest Metall, men liker å ha en god clean-sound.

Har sett litt på en Laney Ironheart, Bugera 333, Peavey 5150/6505 (den er nok for dyr, dessverre.)

Har ikke så altor god råd, så vil ikke strekke meg så mye over 5000,-. har ingenting mot å kjøpe brukt.

Noen som har noen tips og råd?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg liker blackstar sin HT serie ganske godt. Fet til alt fra overdriven blues til heavy metal :) billige er de også. Sikkert verdt en titt.

Endret av Nameless
 • Liker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ingen andre får ha en V3M!

Srsly, det er en knall amp. Tre kanaler gir deg både glimrende clean (selv på 7W) og to forskjellige solide vrengkanaler du kan EQe til helvete og tilbake.

Litt dyrere da, den lå vel på 6k når jeg kjøpte min.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Engl Screamer er en veldig allsidig rørforsterker med fire kanaler. Forsterkeren leverer alt fra helt klar til massiv vrenglyd. Den finnes i topp og 1x12 combo, og flere ligger ute på finn.no. Det er en fordel å kjøpe med fotbrettet som lar deg styre alle kanalene, solo og reverb. Nypris med fotbrettet er ca 11000,-, men de selges brukt for rundt 5000,-.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hva med en Hughes & Kettner Tubemeister 36? Selges en og annen på bruktmarkedet, og har sett de ned på 5000. Har testet denne et par ganger. Veldig allsidig amp, og fixer metal så det griner. Eneste negative er at clean kanal har en tendens til å være litt "kald" kanskje? Bruker selv en switchblade 100 som i bunn og grunn er en tubemeister med mer "muskler" :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det kunne jo kanskje vært kjekt å vite om trådstarter har tenkt å bruke ampen hjemme, i band, eller begge deler? Hvis sistnevnte er tilfellet, så er jo Carvinen helt topp, med tanke på justerbar effekt :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har fender blues junior og bruker den til clean og metall! Fantastisk amp! Ellers er blackstar ht gode, men clean lyden ble litt for "kjedelig" for min smak.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av juzzizhow
   Denne startet livet sitt som en 6m18Vib combo fra Weber.
   Etter mye lodding, modding og skruing har den nå sikringer på begge B+ "fasene", EZ81 likeretter, PPIMV, Kanalswitch i stedet for to/4 inngagner e.t.c .... Bærer noe preg/spor av skruing/mekking !
   Trafoene er fra Tubeampdoctor. 
   Celestion Greenback høyttaler ... 

   Selges for 2000,- ! Prized to go, hentes i Asker.

    

  • Av Thomasamb98
   Hei!
   Skal kjøpe meg ny forsterker, men vet ikke helt hva jeg skal kjøpe... Spiller for det meste punk, rock og noen ganger metall, men er likevel viktig at forsterkeren også har en bra "clean"  Har sett for det meste på Marshall, men også hughes and kettner. Synes H&K ser bra ut, men har ikke noe erfaring med merket. Har sett litt på denne: https://www.finn.no/117191156 . Vil gjerne ha rørforsterker. Tror ikke jeg trenger noe annet enn kombiforsterker, da det er til hjemmebruk. Ser for meg å bruke 6-7k. Noen tips?  
    
  • Av Konnis
   Har en Egnater Rebel 30 som trenger et nytt potmeter og en service. Noen som har noen favorittreparatører for rørforsterkere i Oslo og omegn?
  • Av AkE
   Sitter å vurderer en amp til om dagen, hadde egentlig falt litt for en bassbreaker 18/30, men så kom siste episode av that pedal show hvor de testet 15 wattere. Og der syns jeg ikke Bassbreaker 15 ampen gjorde ett godt inntrykk, syns blues junioren hørtes jamt over bedre ut. Men da er jeg tilbake på 15 watt igjen, og planen var å gå for noe med hakket mer headrom en ac15. Noen som har efaringer med 18/30`en? Den vil vel oppføre seg en del annerledes enn 15 watts utgaven uansett? Eventuelt andre forslag på forsterker? Budsjett er alltid håpløst, men i nærheten av 18/30`en i pris.
  • Av kenneho
   Hei.
   Jeg har en Mesa Boogie Express 2:25+ som låter helt fantastisk. Da jeg slo på forsterkeren i går opplevde jeg at volumet var kraftig redusert (måtte vri volumknappen til nesten maks for å få samme volum som tidligere), i tillegg til at lyden var svak og puslete.
   De siste tiden har jeg nå og da hørt en type 10 sekunder skrape-lyd, i mangel på bedre beskrivelse.
   Disse observarsjonene gjør at jeg antar det enten er et preamp- eller poweramp-rør som er gåen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal feilsøke dette for å finne ut nøyaktig hvor feilen ligger, men skal se om bruksanvisningen gir meg noen gode hint.
   Uansett, jeg trenger å få bestilt nye rør. Tenker kjøpe både preamp- og poweramp-rør, slik at jeg har noe liggende til neste gang noe ryker.
   Jeg antar det er de orginale rørene som står i nå (jeg kjøpte forsterkeren brukt). Hvordan går jeg frem for å kjøpe et sett med identiske rør, altså identiske med de som sendes med forsterkeren fra fabrikken? Må jeg ta ut alle rørene og finne ut hva det står på de, eller finnes det noen nettsider jeg kan bestille fra som har slik sett liggende?
    
   Mvh Kenneth
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.