Web Analytics
Jump to content

Flasser lakken?


antos

Recommended Posts

Etter noen måneder i dvale har jeg nå tatt opp gitaren igjen. Tok da også en "service" på gitaren med nytt strengeskift, og oljet gripebrettet. Jeg la da merke til det som for mitt øye kan virke som en ørliten flassing av lakken i skjøten mellom halsen og kroppen ved neck pickupen. Hvor nøye skal man være?

Edited by antos
Link to comment
Share on other sites

Gitaren er "levende" på en måte, som treverk somregel er. Så avhengig av årstid, fuktighet, bruk osv så vil hele greia alltid være i bevegelse og lakk kan sprekke ørlite grann opp osv. Tror du ikke kommer noen vei med reklamasjonen, men du kan jo prøve? Men hva forventer du? At dem lakkerer den opp igjen? Eller bytte til en ny gitar? :D

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hvis gitaren er sprell ny kan du faktisk bare bytte den inn, hvis ikke, så..Prøv å ta det som en mann! .. :D

..Naturlige slitasjer gir bare sjarm, gode minner om den & den bulken (etterhvert) ..Jeg personelig synes naturlig slitte gitarer ser heelt flotte ut..I mitt hode er det bare slik at, så lenge spillbarheten er som en drøm, lyden/ressonans/tone/sustain låter som en drøm , Ja, så må resten gjerne vike lengre til side! :)

..Uansett på en mørk scene er det ingen som legger merke til/bryr seg om eventuelle krakkelering/riper! Folk møter opp pga lyden! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.