Web Analytics
Jump to content

Lurkeren har fått seg bruker!


Grisete

Recommended Posts

Hællæ!

Mitt navn er Christoffer, og jeg er en forholdsvis ung rocker på 17 år som bikker 18 om drøye to måneder. Begynte å klonke gitar for sju år siden, og har senere plukket opp andre instrumenter som piano, trommer, bass, munnspill og sist men ikke minst (egentlig minst) munnharpe. Jeg har spilt i flere band, og i løpet av min tid som musiker har jeg rukket å spilt på en rekke skoleavslutninger i den lille bygda som jeg er fra, Trøgstad. Rocker for tiden i et lite trio-orkester som spiller diverse norsk rock og mye rockabilly, og håper at vi en dag også skal kunne tjene litt penger på dette. Går på den populære linjen Medier og Kommunikasjon hvor jeg har valgt å fordype meg i faget "lyd", da jeg også håper på at jeg en gang skal kunne kalle meg selv for lydtekniker (egentlig rockestjerne, men hvem gjør vel ikke det?). Har en forkjærlighet for blues, rock n' roll og noe metall, og jeg spiller forresten på en Gibson Les Paul.

Dette ble et litt rotete og halvveis useriøst innlegg, men det er vel egentlig meg i et nøtteskall.

Mårn og hei!

Link to comment
Share on other sites

Absolutt velkommen.

Synes selv at det har vært litt lite aktivitet her i det siste. Derfor er det viktig at nye kommer inn.

Jeg er mest aktiv i DIY-tråden, men her har det også vært stille en stund.

Det som er mest viktig er å bruke forumet, for å få inputs fra andre, og ikke minst å holde liv i det!

Link to comment
Share on other sites

Oioioi! Må virkelig si at jeg føler meg velkommen her i hvert fall. Tusen takk for alle velkomster!

Ha ha, det jeg overså var at du går på Medier og Kommunikasjon, med Lyd fordyping.

Til orientering er jeg lærer på Medier og Kommunikasjon i faget lyd, og fordyping lyd :)

Går du på Mysen du da eller?

Haha, så artig at det finnes flere mediafolk her inne! Jeg går på Mysen, ja. Er en av to elever på hele linja som har fordypning i lyd. Alle andre skal bli filmregissører og fotografer, vet du. :D Har Rolf Even som lærer, hvis du kjenner til han. Lærer på Glemmen du da eller?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.