Web Analytics
Jump to content

Lurkeren har fått seg bruker!


Grisete
 Share

Recommended Posts

Hællæ!

Mitt navn er Christoffer, og jeg er en forholdsvis ung rocker på 17 år som bikker 18 om drøye to måneder. Begynte å klonke gitar for sju år siden, og har senere plukket opp andre instrumenter som piano, trommer, bass, munnspill og sist men ikke minst (egentlig minst) munnharpe. Jeg har spilt i flere band, og i løpet av min tid som musiker har jeg rukket å spilt på en rekke skoleavslutninger i den lille bygda som jeg er fra, Trøgstad. Rocker for tiden i et lite trio-orkester som spiller diverse norsk rock og mye rockabilly, og håper at vi en dag også skal kunne tjene litt penger på dette. Går på den populære linjen Medier og Kommunikasjon hvor jeg har valgt å fordype meg i faget "lyd", da jeg også håper på at jeg en gang skal kunne kalle meg selv for lydtekniker (egentlig rockestjerne, men hvem gjør vel ikke det?). Har en forkjærlighet for blues, rock n' roll og noe metall, og jeg spiller forresten på en Gibson Les Paul.

Dette ble et litt rotete og halvveis useriøst innlegg, men det er vel egentlig meg i et nøtteskall.

Mårn og hei!

Link to comment
Share on other sites

Absolutt velkommen.

Synes selv at det har vært litt lite aktivitet her i det siste. Derfor er det viktig at nye kommer inn.

Jeg er mest aktiv i DIY-tråden, men her har det også vært stille en stund.

Det som er mest viktig er å bruke forumet, for å få inputs fra andre, og ikke minst å holde liv i det!

Link to comment
Share on other sites

Oioioi! Må virkelig si at jeg føler meg velkommen her i hvert fall. Tusen takk for alle velkomster!

Ha ha, det jeg overså var at du går på Medier og Kommunikasjon, med Lyd fordyping.

Til orientering er jeg lærer på Medier og Kommunikasjon i faget lyd, og fordyping lyd :)

Går du på Mysen du da eller?

Haha, så artig at det finnes flere mediafolk her inne! Jeg går på Mysen, ja. Er en av to elever på hele linja som har fordypning i lyd. Alle andre skal bli filmregissører og fotografer, vet du. :D Har Rolf Even som lærer, hvis du kjenner til han. Lærer på Glemmen du da eller?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.