Web Analytics
Gå til innhold
Mills Kaviar

Erfaringer med Ceriatone OTS/HRM?

Anbefalte innlegg

Heisann.

Jeg lurer på om noen har erfaringer med disse overtone special og HRM modellene til Ceriatone?

Jeg trenger en amp med effekt loop, da delay og reverb låter litt bajs forran ampen med vrent. Tenker å kjøre den i stereo med en ceriatone jmp 50w. Og da lønner det seg vel kanskje å ha en som låter bra clean/crunch slik at de fyller hverandre ut?

Skal brukes i blues og rock gata.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest

Hei

Har en HRM 100 som jeg bruker i øvingslokalet. Kjører den gjennom et 4x12 Marshal kab. Låter fint både clean og crunch egentlig. Liker den godt på clean-kanal med mye gain. Da brekker den fint opp. Ser mange av demoene på youtube av denne ampen er folk som spiller fusion, men den duger veldig fint til rock og blues også selfølgelig. Spiller selv mye 70-80 talls rock og blues. Den andre gitaristen i bandet har en Engl amp, og jeg synes vi fyller hverandre godt ut tonemessig. Mtp å kjøre stero mot en jmp har jeg ikke erfaringer.

Vet ikke helt om du fikk svar på spørsmålet ditt, men er i alle fall meget godt fornøyd. En amp som blir stående i samlingen :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for svar 900sl :) Virker ikke som det er så mange som har disse ampene her på forumet (hvertfall ikke på responsen her å dømme). Er også skjeldent jeg ser det ligger brukte av disse. Kjøpte du din ny fra Nik?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest

Kjøpte den brukt her hjemme. Etter min mening er dette kjempegode amper til en bra pris, så den anbefales på de varmeste :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Ballis
   Gibson slapp akkurat denne. Rimelig porno i mine øyne i allefall. Det klør i lommeboka. Hva synes dere?

  • Av AkE
   Har en eldre Marshall valvestate 8280 som fusker litt, byttet nylig røret på den og har gått igjennom og renset elektronikken etter beste evne. Sliter med at lydnivået brått synker drastisk. Dette skjer på både clean og overdrive. Virker som den rett å slett ikke liker å bli spilt lavt. Er mye skurring i midle og treble potten på clean kanalen, hjelper innimellom litt å fikle med disse. Pleide å hjelpe å dra opp mastervolumet, men det trikset fungerer dårligere og dårligere. Hva tror dere er feilen? Er det noe vits å koste på, eller er det like greit å krype til korset å kjøpe en ny forsterker? 
    
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.