Web Analytics
Jump to content

Metallica vurderer å auksjonere bort riff.


Straymond

Recommended Posts

Har noen fremdeles respekt for dette bandet? Jeg spør ikke for å være frekk, jeg lurer faktisk. :blink:

Bah, er vel bare å legge huet på blokka først som sist: Jeg er fan av mesteparten av det de har laget, og har respekt for de i så måte. Jeg håper virkelig at de klarer å dra det sammen til hva de var, selv om jeg har mildt sagt spake forhåpninger. Har vel egentlig mer tro på å vinne i lotto. Syntes Death Magnetic var et steg i riktig retning musikkmessig, men live så er det (dessverre) IMO kun Rob og James som holder det nivået alle burde ligge på. Etter forrige konsert med de så måtte jeg hjem og sitte foran metronomen en times tid, det er fordømt irriterende hvor mye Ulrich presterer å øke/synke i løpet av en sang, det ødelegger størsteparten av opplevelsen for min del.

Når det gjelder OT, så bare... Jeg bare....

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hva? Etter 30 år som aktive musikere begynner de å bli slitne? Ser det samme med de aller fleste band fra den perioden, Van Halen, Maiden, Poison har holdt koken inntil nylig (hva de gjør nå aner jeg ikke), men de lever godt på gamle laurbær. At Ulrich ikke er metronomstødig er vel bare sjarmerende? :D Kommer langt med riktig innstilling (evt feil, og med en mager definisjon av langt) - Cobain, Hendrix, Lemmy, Twisted Sister (OK, vokalisten er bra, resten er middels)...

Ellers, nei, jeg kommer ikke til å benytte meg av et slikt tilbud.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.