Web Analytics
Jump to content

Bruke iZotope's Stutter Edit Live


ofulm
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg har akkurat anskaffet med iZotopes's Stutter Edit plugin, som jeg bruker i Logic.
Jeg bruker Logic en del live til å prosessere gitaren min, og dette var litt av grunnen til at jeg skaffet meg Stutter Edit. Med alle andre plugins og effekter jeg har brukt, har dette gått ganske smertefritt. Stutter Edit funker bra når jeg spiller inn et lydspor, og så legger på effekten i ettertid. Problemet oppstår når jeg skal spille gitar og bruke effekten samtidig. Da høres ikke effekten fra Stutter Edit. Noen som vet hvordan dette kan løses? Jeg kontaktet iZotope angående dette, men jeg fikk ikke så mye ut av svaret jeg fikk:

"Stutter Edit should be able to process audio as long as your Logic session is in the 'Play' position specifically. Please note that Stutter Edit's timing will also by synced to the tempo and beat position of Logic as it plays through this session."

Noen idé om hvordan jeg kan løse dette?

Link to comment
Share on other sites

Stutter Edit prosesserer audio så lenge den har et MIDI-spor som sender signaler når de forskjellige effektene skal aktiveres. Om du bruker "automatiserte" prosjekter, må du bare legge opp et MIDI-track som aktiverer riktig effekt til riktig tid. MIDI sporet må også sendes til Stutter Edit, som ligger som insert på audiosporet som skal prosesseres. Nå snakker jeg utifra Cubase, men siden Logic er rimelig likt bør det funke der også.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.