Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

NGD! Taylor GS Mini-e Limited Edition Rosewood


Anbefalte innlegg

Etter at en fet Telecaster klarte å unnslippe mitt klamme eierskap, vandret jeg rundt i Oslos gater forleden dag på utkikk etter musikkutstyr jeg kunne svi av litt penger på. Vandret da innom Myhrbraaten siden jeg var på utkikk etter en strømforsyning til pedaler, og kom da i prat med noen av de ansatte etter at jeg kommenterte en av de absurd dyre (men fete) Taylor-gitarene som hang på veggen.

Jeg fortalte at jeg hadde tittet på GS Mini tidligere, og synes de var ålreite, og de kunne da fortelle meg at de hadde på vei et lite parti (de fikk vel en håndfull totalt sett) av en begrenset utgave av GS Mini, med innebygd preamp/elektronikk og fancy treverk i sider og bunn. Disse skulle de få inn rundt begynnelsen av november. Etter å ha tittet litt på nettsiden falt jeg for modellen med palisander, og bestilte sporenstreks en (kan ikke tillate at noen andre får stikke av med en, tross alt).

Vel, gitaren ankom kjappere enn forventet, and oh my. Nydelige saker, altså. Jeg får ikke postet bilder av min før i kveld eller i morgen (sitter på kontoret til kl 21 i dag), men i mellomtiden kan dere sikle litt over Taylors egne bilder her: http://www.taylorguitars.com/guitars/acoustic/gs-mini-e-rw-0

Endret av Heilage
  • Liker 2
Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 3 weeks later...

Fall Limited GS Mini er fantastiske! vi fikk de inn hos Backstagemusikk på Strømmen for et par uker siden og interessen er stor! ventet lenge på at GS Mini skal komme med mik-system og når man i tillegg kan få quilted sapele eller rosewood i sarg og bunn blir det jo enda kulere! vi har dem fortsatt på lager, men det blir færre og færre! om noen skal ha så vær kjappe :) vi holder dem gjerne av om noen er interessert bare send meg en mail eller ring oss!

Daniel@Backstagemusikk.no

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.