Web Analytics
Jump to content

Ibanez Artstar verdi?


Wreen
 Share

Recommended Posts

Har fått tilbud på å kjøpe en ubrukt Artstar som bare ligger i kassen sin å støver vekk. Jeg har ingen erfaring med disse gitarene, men vurderer å ta en liten titt. Tenkte jeg først skulle høre litt hva folk mener her om disse gitarene? Selger vet ikke hva han skal ta for gitaren og jeg finner ingen som er til salgs. Jeg blir ikke helt klok av bildene jeg har fått heller, for de er litt dårlig og serienummeret er ganske uklart. Så beklager dårlige bilder, men håper noen kan si meg noe om dette instrumentet :)

post-8084-0-89683200-1381523122_thumb.jp

post-8084-0-22573100-1381523132_thumb.jp

post-8084-0-69065600-1381523161_thumb.jp

post-8084-0-25786300-1381523176_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Har en sånn, og det er en god gitar, med forbausende bra finish og detaljabeid i forhold til prisen. Det er jo ikke noen dyr gitar, så ikke forvent mirakler. Ikke aller liker picupene i denne, de heter vel super 58 eller noe slikt, og jeg vet at det ikke er uvanlig å slenge inn noe p90 fra GFS i stedet for.

Snakker vi prisleie rundt to-tre lapper, er det et godt kjøp. Prøv først. Etter min mening, som mange sikkert er uenige i, så er dette minst like moro som for eksempel Epi Dot eller lignende.

Edit- ser det er et lite mylder av diverse modeller ute og går. AS120 skal være laget på Cort- fabrikken, og være en av de beste. Og så er det variasjoner, forskjellige pickups, modeller som er sendt til Japan for oppgradering og i det hele tatt. Så ta opplysningne med en klype salt. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.