Web Analytics
Jump to content

Sende gitar i hardcase, forpakning


Heilage
 Share

Recommended Posts

Hepp. Har fått solgt Squieren min, sammen med en Gator hardcase. Denne skal sendes godt opp i det langstrakte land, og naturligvis er jeg bekymret for hva postens demoner kan finne på med den i mellomtiden

Å finne pappesker store nok til å pakke inn hele kassa er ikke så lett, jeg tenkte å kanskje surre kassa inn i bobleplast og finne en eller annen slags plastfolie å ha utenpå det igjen for å beskytte mot vær og vind, vil det holde?

Link to comment
Share on other sites

Posten.no krever at du pakker gitarkassa i bobleplast inni ei eske for at du kan kreve forsikring om den forsvinner eller blir knust. Den squiern er vel verdt lika mye som en Fender Custom Shop under frakt. :P Posten dekker inntil 10.000 ved oppkrav og 2000 ved å sende vanlige brev post. Posten sitt nye sorterings anlegg har som på flyplasser sterke skille armer som slår posten hit og dit. Noen har opplevd at en gitar har fått halsen knekt her på forumet da de skulle sende den til gitarmaker for reperasjon. Eller det var en jævli dårlig gitarmaker hehe.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Har sendt, og fått tilsendt gitarer i hardcase uten noe annet flere ganger. Begge GN- gitarene har for eksempel reist Norge rundt i en eldre Fender hardcase uten problemer.

Et lite tips hvis det blri løsningen, legg en lapp inne i kassen slik at de kan finne eieren. Det skjer at norgespakkelappen ramler av når den klistres til hardplast.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.