Web Analytics
Jump to content

Hvilken farge foretrekker du på en Telecaster ?


Andersvinden
 Share

Recommended Posts

Er det ikke lurest å lakke den i den fargen du liker best? Hva andre synes kan da ikke være så viktig?

Det skulle forundre meg meget om du får noe svar som gjør deg noe klokere. Dette blir som å spørre om hvliken tone i skalaen man liker best, eller hvilken IP- adresse man synes er finest.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

↑enig. Jeg har stor sans for min tretone tobacco sunburst med binding, men det er ikke det enkleste å gjøre selv. Så har jeg en megakul mintgrønn tele, og en svart, og en kremhvit. Og en naturell mahogny. Ja, og så har jeg en klassisk bsb (butterscotch blonde) under arbeid.

Du får nesten google deg gjennom alle mulige varianter og finne noe som klaffer for deg.

Link to comment
Share on other sites

For meg er Telecasteren for rene ur-elgitaren å regne. Et enkelt, no nonsense-design. Derfor vil jeg også si om finish: keep it simple. Burst og/eller binding er lekkert, men skal man være tro mot arven og personligheten til gitaren, så er det en enkel farge eller klarlakket tre som gjelder. Min er svart, men det er fordi jeg synes det er kult, ikke fordi det nødvendigvis passer best til akkurat Telecasteren.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.