Gå til innhold
zermelo

Bass player needed for (at least) a concert in Oslo

Anbefalte innlegg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av martinuh
   Hei hei!

   Er en 31 år gammel trommis som kom flyttende til Steinkjer i august, søker folk og jamme med.
   Liker å høre på progressive rock, funky greier som groover egentlig. Har spilt i mange år, men lite seriøst og lite touring. Har et gretch-kit med hele pakka. Mangler seff øvingslokale.
   Knallrævva opptak av jams jeg har gjort tidligere:
    
   Kauk ut om du har lyst til å jamme!
    
    
   -MartinUH
  • Av Bain
   Hey!
   Jeg er en 25 år gammel kar fra Oslo. Bor på Alexander Kiellandsplass. "Øveriet" er rett ved siden av der jeg bor, så det er det eneste stedet jeg vet om å øve (med mindre du har et sted).
   Jeg ser etter en person å spille sammen med. Tenker ikke noe seriøst til å begynne med egentlig. Dette er mest for jammens skyld, men om musikken blir ganske bra så hadde det vært fett å få spilt noen steder.
   Typen musikk jeg liker er, huff, hvor skal jeg begynne? Jeg liker det meste egentlig. Men jeg tenker at det hadde vært kult å lage noe musikk som kanskje ligner Graveyard, The Sword, Pentagram, Uncle Acid and the Deadbeats, Led Zeppelin (?), og kanskje noe litt mer eksperimentelt som Ulver f. eks.
   Ellers er det for det meste litt sånn 70talls stoner rock jeg tenker.
   Jeg har spilt gitar en stund, men det har vært litt sånn av og på. Jeg spiller alt fra Pink Floyd, singer/songwriter sanger til Death metal på gitar.
   Jeg regner meg selv som greit nok dyktig på gitar, men ikkeno sånn crazy teknisk, ala frijazz, funky takt og sånt, selv om jeg er liker det også.
   Jeg har forresten noen riff som det hadde vært fett å få stappet inn i en låt. Pluss at jeg holder på å lære meg strupesang, noe som hadde vært kult å få til i en låt også.
   Send meg en melding på 93 27 77 79 om du er interessert i å jamme sammen med meg, og hvis du kjenner en bassist er det bare hyggelig å ta med den personen også.
  • Av zermelo
   Hi,

   Hypnozodiak looks for a bass player or an instrumentalist able to emulate a bass by using keybs/synths or something else. We are quite open to that respect.   The music is crunchy psychedelic stoner rock and we write our own stuff. The project is in its initial phase , and we would like to be an instrumental trio ("bass", drums, guitar).

   Musical references: Earthless, The machine, Samsara Blues Experiment, Reverend Bizarre…

   Contact me if you are interested (I can send you via P.M a sample of what we play)   Regards,   Jose
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.