Web Analytics
Jump to content

Bærbar for Produksjon, DJ og (Gaming)


Awell Jr

Recommended Posts

Hei, nok en gang er jeg her for litt hjelp ettersom jeg fikk mange gode tilbakemeldinger forrige gang jeg var her angående pc.

Til saken:

Jeg ønsker en pc først og fremst for låtproduksjon og dj'ing, men har begynt å få sansen for litt gaming i det siste. Det hadde vært greit med et grafikkort som klarer å kjøre BF3 på Ultra med 50 - 60 fps :P Noe som GeForce GTX780M eller noe slikt. Leste at det greide 56 - 66 fps på BF3 Ultra. I tillegg vil jeg gjerne kjøre programmer slik som

Traktor PRO

Ableton og FL Studio

Og noen plugins i tillegg.

Krav (spesifikasjoner jeg gjerne vil ha):

32GB RAM

GeForce GTX780M grafikkort

i7 - prosessor

Minst 128GB SSD

7200 opm

Om dere har erfaring med en bra pc som passer med disse kravene kunne det vært ideelt om dere sa ifra, eller om dere har en bra pc som ikke har ALLE kravene, men noen så vil jeg gjerne høre ideer rundt det også :)

Budsjettet mitt ligger på 10 000 - 16 000, vet det kanskje kan være litt lite, men hadde vært fint om dere fant noe.

(Forresten, jeg HAR en stasjonær, denne er til bruk mest for djing, reising, generell bruk, gaming og litt produksjon)

Takk på forhånd!

Link to comment
Share on other sites

Shitmann. Sinnsyke krav. Om du spretter et par tusen opp i budsjett, til 18k, da kan alle innfris.

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=781755

Om du vil holde deg til budsjettet så må du nok fire litt på kravene til skjermkort og ram.

GTX770+12GB: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=781355

GTX765+16GB: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=793815

Jeg har nå bare sett på komplett, men om du finner en pc med alle kravene dine noe særlig billigere tviler jeg vel litt på, men det kan jo hende :)

Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...

Og kombinere gamer pc og studip pc er ikke lurt. Er nok trøbbel i utganspunkte å få med latency å ikke få knitrelyder om du ikke skal fylle maskinen med "drit" i tillegg. Ville kjøpt en egen pc til gaming og em til studio. Tror faktisk du kan komme billigere ut av det.

Jeg kjøpte nettopp en stasjonær pc til 20 000 som skulle KUN brukes til studio. og har fortsatt trøbbel med å få systemet til å fungere sammen uten at der blir forsryrelser. Og skal du i tillegg ha bærbar som du også skal ha til gaming, så syns jeg synd i pengboken din.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte nettopp en stasjonær pc til 20 000 som skulle KUN brukes til studio. og har fortsatt trøbbel med å få systemet til å fungere sammen uten at der blir forsryrelser.

Klarer virkelig ikke å se greia her. Det skal da være absolutt høyst mulig å kombinere det. Nå vet ikke jeg hva slags ekstremt heavy greier du kjører. Men det bør være latterlig krevende hvis det at det er installert spill på maskina skal forstyrre noe som helst. Det er lenge siden installerte spill sørga for at en maskin ble ekstremt treg og full av drit.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.