Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Deler til Floyd Rose


Anbefalte innlegg

Da slenger jeg meg på her jeg.. Er på utkikk etter en slik sak som gjør det lettere å intonere gitaren selv.. Vet at man setter den et sted på Floyd Rose-systemet, og skrur til man hører den er intonert.. Han karen på ibanezrules.com bruker den bl.a. Har sjekka noen musikkforetninger, men ingen av dem har hatt en.. Noen som vet hvor man kan skaffe det, eventuelt har en å selge?

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Da slenger jeg meg på her jeg.. Er på utkikk etter en slik sak som gjør det lettere å intonere gitaren selv.. Vet at man setter den et sted på Floyd Rose-systemet' date=' og skrur til man hører den er intonert.. Han karen på ibanezrules.com bruker den bl.a. Har sjekka noen musikkforetninger, men ingen av dem har hatt en.. Noen som vet hvor man kan skaffe det, eventuelt har en å selge?[/quote']

Hallo! Har du hørt om gmf.se ? Når du kommer til startsiden deres, søk på floyd og skroll deg nedover siden. Der tror jeg du finner det du trenger. Jeg har iallefall funnet mine deler. Jeg har handlet med dette firmaet før og kan trygt anbefale deg å gjøre det samme. NB. Du må bet mva inn i norge.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bare hyggelig å hjelpe! Trenger du det så er vel ikke prisen så viktig... Jeg har nettopp fått kjøpt de delene jeg trenger. Vips så har jeg fikset et gammelt ibanez klenodium fra tidlig 80 tall. En RG 410. Legger ut bilde på siden min når jeg er ferdig... :wink:

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ibanez har en egen adjust-dings(vet ikke om den på gmf passer). Du må nok bestille den fra utlandet(det største landet.. hehe..). Hør på jemsite.com (forumet) etter plasser å skaffe den, hvis du ikke finner den på nett..

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.