Web Analytics
Jump to content

ny hals på 12 strenger


rabalder

Recommended Posts

Limt hals? Fjern lakk rundt halsfestet så du kommer til limskjøten, legg et fuktig håndkle over og press et varmt strykejern oppå. Det tar tid, men det pleier å ta knekken på trelim. Andre limtyper løsner også med varme, så en varmluftpistol kan være grei å ha. Dette kan gjøre ukule ting med lakk og treverk bare så det er sagt, og jeg tar overhode ikke ansvar for resultatet :)

Dette høres ikke ut som en bare-bare operasjon, det er mye å ta hensyn til og regn med at ingen ting passer sammen. Ikke umulig å gjennomføre, men slett ikke enkelt heller.

Link to comment
Share on other sites

hei

takk for hyggelige svar, skal ta noen bilder litt seinere, ja regner med at det blir endel arbeid ja, delene jeg har tenkt å bruke er fra en morgan strato til 1600 kr, har ikke bruk for den likevel, skjønner ikke helt hvorfor jeg kjøpte den heller, har orginal fender, da prøver eg med varmluft, lakken er det ikke så nøye med

mvh

arne

Link to comment
Share on other sites

Hehe, ja. Ville i første omgang sjekket om den har samme skalalengde, hvis ikke må stolen flyttes i samme slengen... Bare en tanke :P Det kan jo muligens funke, og det kommer garantert til å bli minst like stygt som Fender-kassegitarene med «Strat»-headstock :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.