Web Analytics
Jump to content

erfaringer med line 6's HD floor-serie?


Straymond

Recommended Posts

Jeg hadde en HD 300 en periode, og brukte den i effektsløyfa på en røramp. Den fungerte helt greit, har mange ganske gode effekter, men jeg satt med et inntrykk av at den farget lyden litt mer enn jeg likte. Den er trolig ikke bygget spesielt for dette og jeg har inntrykk av at de fleste bruker den med ampsimulator-delen også(?)

Skal du bruke den med "ampsimulator" eller skal du ha den i tillegg til en forsterker (evt begge deler)?

Link to comment
Share on other sites

Det er lite digitalt som kan måle seg med analogt, bortsett fra når du legger 10000+ på bordet. Line6, boss, digitech, behringer, zoom, fender etc. Har samme problem, vreng blir for stivt og clean for sterilt. Av de nevnte er pod bean og hd500/500x ok, jeg synest hd300/400 var underkjent. Hadde vansker med å finne noen toner jeg var greit fornøyd med. Det lille jeg har fått testet av fender sine multifx brett var det positivt overraskende, men jeg har som sagt fått lite tid til å faktisk prøve produktene skikkelig ut. Av billige effekter foretrekker jeg zoom sine nyeste produkter, selv om de heller ikke er målbart med analoge forsterkersimuleringer.

Edited by tronni
Link to comment
Share on other sites

HD serien til Line 6 skuffa meg.

Overbevist om at de kunne kommet opp med noe mye bedre.

Problemet er vel at så lenge folk kjøper de er Line 6 happy med å repackage gammel teknologi.

Har flere av disse brettene på skolen jeg jobber.

Man kan selvsagt få de til å låte OK med endel skruing (Fabrikkprogrammene er håpløse)

Men de føles livløse og stive å spille på, kommer du fra en bra røramp tror jeg ikke du kommer til å bli helt venn med de.

De er billige da...

Edit: Hva med å kjøpe en brukt 11Rack isteden?

Edited by Debris
Link to comment
Share on other sites

Analog teknologi har ikke endret seg på mange år, så man kan jo si at røramper er tidløse. Om 5 år låter rørampen like bra, men da finnes det gjerne noe helt nytt på det digitale markedet, og Line6 HD serien er blitt helt utdatert.

Edited by MacGyver
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Jeg bruker POD HD500 sammen med Line6's Dt25. Spilte på et middels stort sted forrige helg med et band der vi er to gitarister, andremann bruker

Mesa Boogie Express 5:50. Spiller Deep Purple, Thin Lizzy, Lynyrd Skynyrd o.l Jeg låt klart fetere og bedre, er grisefornøyd med oppsettet, og fikk veldig skryt for gitarlyden. Spilte forresten på mellom 2 og 3 i volum,og DT25 er på 25 W, så det er mye å gå på..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.