Gå til innhold
Bain

Søker trommis til å jamme/starte band med. Kanskje spille konserter om det blir bra nok

Anbefalte innlegg

Hey!

Jeg er en 25 år gammel kar fra Oslo. Bor på Alexander Kiellandsplass. "Øveriet" er rett ved siden av der jeg bor, så det er det eneste stedet jeg vet om å øve (med mindre du har et sted).

Jeg ser etter en person å spille sammen med. Tenker ikke noe seriøst til å begynne med egentlig. Dette er mest for jammens skyld, men om musikken blir ganske bra så hadde det vært fett å få spilt noen steder.

Typen musikk jeg liker er, huff, hvor skal jeg begynne? Jeg liker det meste egentlig. Men jeg tenker at det hadde vært kult å lage noe musikk som kanskje ligner Graveyard, The Sword, Pentagram, Uncle Acid and the Deadbeats, Led Zeppelin (?), og kanskje noe litt mer eksperimentelt som Ulver f. eks.

Ellers er det for det meste litt sånn 70talls stoner rock jeg tenker.

Jeg har spilt gitar en stund, men det har vært litt sånn av og på. Jeg spiller alt fra Pink Floyd, singer/songwriter sanger til Death metal på gitar.

Jeg regner meg selv som greit nok dyktig på gitar, men ikkeno sånn crazy teknisk, ala frijazz, funky takt og sånt, selv om jeg er liker det også.

Jeg har forresten noen riff som det hadde vært fett å få stappet inn i en låt. Pluss at jeg holder på å lære meg strupesang, noe som hadde vært kult å få til i en låt også.

Send meg en melding på 93 27 77 79 om du er interessert i å jamme sammen med meg, og hvis du kjenner en bassist er det bare hyggelig å ta med den personen også.

Endret av Bain

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Halla!
24 år gammal fyr fra Bjølsen her. Har eget lokale på Økern. Red fang og The sword hører jeg på hele tia, og har vært gira en stund på å spille i et stonerband. Så om du vil teste ut en jam så er det bare å si ifra. Har en bassist som er på utkikk etter et annet band også.

Tlf: 48057747

Endret av ReAnimaniac

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hey!

Jeg er en 25 år gammel kar fra Oslo. Bor på alexander kiellandsplass. Øveriet er rett ved siden av der jeg bor, så det er det eneste stedet jeg vet om å øve (med mindre trommisen har et sted).

Jeg ser etter en person å spille sammen med. Tenker ikke noe seriøst til å begynne med egentlig. Dette er mest for jammens skyld, men om musikken blir ganske bra så hadde det vært fett å få spilt noen steder.

Typen musikk jeg liker er, huff hvor skal jeg begynne. Jeg liker det meste egentlig. Men jeg tenker at det hadde vært kult å lage noe musikk som kanskje ligner Graveyard, The Sword, Pentagram, Uncle Acid and the Deadbeats, Led Zeppelin (?), og kanskje noe litt mer eksperimentelt som Ulver f. eks.

Ellers er det for det meste litt sånn 70talls stoner rock jeg tenker.

Jeg har spilt gitar en stund, men det har vært litt sånn av og på. Jeg spiller alt fra Pink Floyd og singer/songwriter sanger til Death metal, på gitar.

Jeg regner meg selv som greit nok dyktig på gitar, men ikkeno sånn crazy teknisk, ala frijazz, funky takt og sånt, selv om jeg er liker det også.

Jeg har forresten noen riff som det hadde vært fett å få stappet inn i en låt.

Ta kontakt her om du er interessert i å jamme sammen med meg, og hvis du kjenner en bassist er det bare hyggelig å ta med den personen også.

Hei there,

Would you consider to play the bass? Iḿ 33 , guitar player, and together with a drummer have been rehearsing for 6 months. We have 5 songs , and just need a bass player to practice them better and play live in some months. Would you like to try?

Our influences are in the stoner psychodelic direction: Graveyard, Earthless, The Machine, Samsara Blues Experiment...

Listen to some of our stuff:

https://soundcloud.com/hypnozodiak

Have a nice day,

Jose

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av ErlendB
   Hei!
   (Usikker på hvor jeg skulle legge denne. Moderator får flytte til egnet emne hvis det blir feil)
   Bandet mitt har skiftet navn og vi mangler logo. Bandet heter Hypoxic. Lurer på om det er noen der ute i forumet som kan lage logoer eller kjenner noen som kan. 
   Logoen som ønskes er type thrash metal, kun skrift. Har laget et kollasj med referanser hvis noen eventuelt har lyst til å prøve seg pro bono.
   Hvis noen her med dette profesjonelt eller kjenner noen som gjør det og ønsker betaling kan vi diskutere dette
    

  • Av Kike Pino Martinez
   Hei alle sammen!
   I am Kike, a Spaniard in his 30s living permanently in Bergen. I am a bass player/singer and would like to join a rock/punk/metal band in Bergen area or form one from scratch. I have been playing for about 20 years in various bands in Spain and UK, ranging from rock or HC-punk to thrash, death and black metal (always at amateur level). My preference at the moment is to play old school metal/punk, or some raw rock and roll in the vein of Motorhead (Rickenbacker till death! ). But I am also open to other options!
   I leave here my last band in Spain, 80s metal/punk, if someone wanna know the kind of stuff I was into.
   https://losputosarkada.bandcamp.com/
   Drop me a line if you are interested! Cheers!
  • Av minigrill
   Vi er to stykk fra Elverum/Hamar som undrer seg om det finnes en trommis i Kongsvingerområdet. Vi er henholdsvis i slutten av 20- årene, uten at alder er en hindring. Ta gjerne kontakt hvis du er interessert i et spennende musikkprosjekt ?
  • Av peter333
   Attention drummers! Oslo rock/blues band leter etter trommis til å jamme med, vi er to gitarister, en som også er på lead vocals, og en bassist, men vi mangler en trommis. Vi er selv mellom 20-23 år gamle. Prøver å få til minst en jam i uka og har selv rundt 4-5 år med erfaring, but anyone is welcome. Hvis du er interessert i å ta en jam og en pils med gutta etterpå ta kontakt på tlf. 95414805 ?
  • Av oyvind93
   Hallo
   Eg er ein student som går ved Noroff fagskule i Oslo. Eg har ein semesteroppgåve der eg skal spille inn ein song til eit band. Har du eit band eller kjenner til eit band som er interessert i å spille inn i eit studio som er eit av de beste studioet i Norge heilt gratis? Dette er første mann til mølla! Innspilling vil fåregå rundt 5 desember, men visst du tar kontakt kan me finne eit tidspunkt som passer best for alle. Alle sjangre er velkommen! Send meg gjerne demoer av bandet ditt
   Ta kontakt på oyvind.finn@hotmail.com
   - Øyvind Finne
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.