Web Analytics
Jump to content

Noen med peiling på gamle gitarer?


Gisur

Recommended Posts

Har fått et tilbud om å kjøpe en gitar, antar at den er fra 60/70tallet. Selgern har arvet gitaren så vidt jeg veit, og gitaren er helt uten navn eller serienummer som jeg kan finne i allefall.
Noen som veit hvordan man kan klare å finne frem til type og evt hva den kan være verdt!? Ser at det ligger ymse på finn med priser fra 1000.

http://www.guitarecollection.com/images/upload/musee/guitare_10224419818.JPG

noe i likheten av den her.
Skal se om man får tatt noen bilder å lasta opp i løpet av kvelden.

Setter pris på alle svar.
på forhånd takk =)

Link to comment
Share on other sites

Hvis den er lik den på bildet du linker til, er det kanskje en Teisco e.l. Billige japanere som ble importert under mange forskjellige navn rundt omkring i verden. Vet ikke mye om markedsverdien på disse, men de ligger nok ikke veldig høyt i pris.

Som nevnt av flere; ta masse gode bilder av den aktuelle gitaren. Gjerne også av innmat osv. så får du nok bedre svar.

Link to comment
Share on other sites

Unnskyld meg, men jeg nå skjønner jeg ingenting her. :P Er det ikke en annen som selger gitaren, også vurderer gisur å kjøpe den?

Jo, men han lurer på hvilken gitar det er, og hva den evt. kan være verdt, slik jeg ser det. Og så sier at han kan ta bilder av den, så da kan man regne med at han har tilgang til den?

Link to comment
Share on other sites

Takker for alle svar. Skjønner at folk leser like bra her som på andre forum, evt jeg som skriver dårlig.
JEg har fått et tilbud om en gammel gitar, har ikke bilde av gitaren akkurat nå men skal få tatt i løpet av helga forhåpentligvis. Sett over gitaren uten å kunne finne serienummer eller merke, navn eller noe slags form for skrift.
Tilgang til gitaren har man, kollega som selger. Han skulle få sendt over noen bilder i løpet av kvelden men. jeg har tilbudt han 1500 usett. om det er bra eller dårlig vet jeg ikke, værstefall kan det jo være noe gammel sjarm og henge på veggen og klimpre litt på av og til! :)
Mer info kommer! ;)

igjen takk for alle svar! =)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.