Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Verdi på Ibanez Roadstar II bass


Anbefalte innlegg

Gjorde for en tid tilbake ett røverkjøp på en Ibanez Roadstar II bass. I følge serienr. er den produsert i Japan '88.

Er nysgjerrig på hva reell verdi på en slik bass ligger på?

Bassen er ikke noe glansbilde, men etter en liten puss, strengbytte og set-up ble den riktig fin å spille på. Lyden er også mye bedre enn forventet.

2iacqwy.jpg

Endret av Zo-So
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Litt vanskelig å si, men noen gullgruve er det ikke. Dette er et eksempel på en bass som er mye for pengene. Hvis jeg skal foreslå noe, vil jeg tippe et sted mellom 2500 og 3500, litt etter tilstand. Noe slitasje er vel greit, men ikke forvent å få igjen noe for "relicfaktoren".

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Neida, jeg hadde ikke forventet all verden og har heller ikke tenkt å selge den med det første. Jeg betalte 300kr for den, og det er en grei "nr.3 bass" som får henge i øvingslokalet, evnt. lånes bort til en ung håpefull rabbelistbassist ;) Noen som vet om modellbetegnelsen, er det en RB650?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

"Men det kan likevel hende at din har halsplate som tilsier '88. Halsplatene er ikke alltid gode indikasjoner, men de gir en pekepinn på periode."

Det er halsplata jeg har sett på ja. Takker for info, og tar gjerne imot mer info hvis du sitter på viten :)

Uten å ville trampe på noens tær, så har jeg aldri vært særlig fan av Ibanez (da av nyere dato, og billig vare), men denne virker dønn solid må jeg si. I hvert fall verdt penga :)

Endret av Zo-So
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kommer helt an på stand. Jeg kjøpte en Roadster brukt i butikk til 2000. Det er en eldre bass med mer spesiell pickupløsning og burde være verdt mer enn Roadsteren din, men den var en ganske amatørmessig defret-jobb som trengte en ganske stor overhaling for å bli bra.

300 er røverkjøp, ja. Jeg tror kanskje alt over 3000 er for optimistisk. Jeg ville nok heller sagt 1500-3000. For å få mer enn 3000, så skal du virkelig treffe en spesielt interessert kjøper.

Endret av sarge
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har hatt hendene i en del Blazers som jeg mener Roadstar overtok etter en gang på åttitallet. Kanon instrumenter som jeg omtrent fikk kasta etter meg på nittitallet.

Mick Quinn fra Supergrass svor til P-bass-lignende Blazers, John Paul Jones hadde noe som så ut som Blazer eller Roadstar på Live Aid, Phil Lynott spilte på en Roadster. Hvis en kan se bort fra noe annerledes utseende, kan man få Fender-aktige instrumenter til en meget fordelaktig pris.

ysqa.jpg
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Litt mer enn 3 lapper, men feks denne: http://www.4sound.no/itempg.aspx?artno=271475

Denne Yamahaen har etter min mening både bedre lyd og spillekomfort.

Jeg prøvde også en Squire P-bass her om dagen, husker ikke modellen, men den kosta rett over 3K, som var virkelig bra.

Den Ibanezen kosta vel rundt 3k i sin tid hvis jeg ikke husker feil, og selv om kropp og hals var ok, så er etter min mening mikker og elektronikk i dag i en helt annen klasse.

Endret av Bugbass
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Jeg eier og heier også på Furch og opplever de som mer konsise enn andre merker, inkludert et par mastodonter fra USA, noe som er en fordel om en skal handle uprøvd.   
  • Det er det nok en del som gjør, meg selv inkludert:-)
  • Furch! Utrolig mye gitar for lite penger. Ekte håndverk og ikke noe tull.
  • Har likt alt av Furch jeg har prøvd, det ligger jo i riktig prissegment. Ellers kan du få tak i Gibson J-45 brukt til rundt 15k om du leter litt.  Det fine med å kjøpe brukt er jo at hvis det ikke faller i smak så er det forholdsvis greit å selge videre igjen uten tap.  Også må jeg spørre, hvorfor cutaway? Er det noen som noen gang har spilt over 10. bånd på en akustisk? 
  • Jeg har Seymour Duncan Blues Set (SH1) i min Classic. Veldig allsidige pickups til alt fra blues, rock og 80 talls metal. Vintage output, veldig åpen og en del mids/diskant. JB er jo et fint valg også, disse takler mye tyngre sjangre og solospilling med mye vreng. Spørs litt hvor mye output du trenger.  Jeg spilte på 500T tidligere. Da slet litt med feedback når jeg spilte i band med en del volum. Men mulig de kan temmes med lav høyde, som forslått 😊  Vurderer selv å prøve ut BKP Emerald på sikt. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.