Web Analytics
Jump to content

Verdi på Ibanez Roadstar II bass


Zo-So

Recommended Posts

Gjorde for en tid tilbake ett røverkjøp på en Ibanez Roadstar II bass. I følge serienr. er den produsert i Japan '88.

Er nysgjerrig på hva reell verdi på en slik bass ligger på?

Bassen er ikke noe glansbilde, men etter en liten puss, strengbytte og set-up ble den riktig fin å spille på. Lyden er også mye bedre enn forventet.

2iacqwy.jpg

Edited by Zo-So
Link to comment
Share on other sites

Neida, jeg hadde ikke forventet all verden og har heller ikke tenkt å selge den med det første. Jeg betalte 300kr for den, og det er en grei "nr.3 bass" som får henge i øvingslokalet, evnt. lånes bort til en ung håpefull rabbelistbassist ;) Noen som vet om modellbetegnelsen, er det en RB650?

Link to comment
Share on other sites

"Men det kan likevel hende at din har halsplate som tilsier '88. Halsplatene er ikke alltid gode indikasjoner, men de gir en pekepinn på periode."

Det er halsplata jeg har sett på ja. Takker for info, og tar gjerne imot mer info hvis du sitter på viten :)

Uten å ville trampe på noens tær, så har jeg aldri vært særlig fan av Ibanez (da av nyere dato, og billig vare), men denne virker dønn solid må jeg si. I hvert fall verdt penga :)

Edited by Zo-So
Link to comment
Share on other sites

Kommer helt an på stand. Jeg kjøpte en Roadster brukt i butikk til 2000. Det er en eldre bass med mer spesiell pickupløsning og burde være verdt mer enn Roadsteren din, men den var en ganske amatørmessig defret-jobb som trengte en ganske stor overhaling for å bli bra.

300 er røverkjøp, ja. Jeg tror kanskje alt over 3000 er for optimistisk. Jeg ville nok heller sagt 1500-3000. For å få mer enn 3000, så skal du virkelig treffe en spesielt interessert kjøper.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Har hatt hendene i en del Blazers som jeg mener Roadstar overtok etter en gang på åttitallet. Kanon instrumenter som jeg omtrent fikk kasta etter meg på nittitallet.

Mick Quinn fra Supergrass svor til P-bass-lignende Blazers, John Paul Jones hadde noe som så ut som Blazer eller Roadstar på Live Aid, Phil Lynott spilte på en Roadster. Hvis en kan se bort fra noe annerledes utseende, kan man få Fender-aktige instrumenter til en meget fordelaktig pris.

ysqa.jpg
Link to comment
Share on other sites

Litt mer enn 3 lapper, men feks denne: http://www.4sound.no/itempg.aspx?artno=271475

Denne Yamahaen har etter min mening både bedre lyd og spillekomfort.

Jeg prøvde også en Squire P-bass her om dagen, husker ikke modellen, men den kosta rett over 3K, som var virkelig bra.

Den Ibanezen kosta vel rundt 3k i sin tid hvis jeg ikke husker feil, og selv om kropp og hals var ok, så er etter min mening mikker og elektronikk i dag i en helt annen klasse.

Edited by Bugbass
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.