Web Analytics
Jump to content

Kvinnelig vokalist søkes til nytt prosjekt


teamomellamo

Recommended Posts

Hei! Mitt navn er Stian og jeg har lyst til å lage musikk med god, positiv og levende energi. Jeg er i utgangspunktet først ute etter en vokalist til å skrive og lage musikk med i starten og siden utvidde til band ettersom de rette musikerne dukker opp. Jeg elsker latinsk musikk og reaggae og jeg vil at dette skal prege lydbildet, men selvfølgelig alle kommer med sin innflytelse på musikken. Det som er viktigst for meg er at musikken er ren, positiv og energifull!

Det jeg ser for meg i lengden er to gitarister på nylonstrengsgitarer, etnisk perkusjon, bass og blåseinstrumenter om vi er heldige nok til å finne det. Dette er selvfølgelig ikke skrevet i sten, alt ettersom hva som er mulig å få til. Det eneste jeg er sta på er at jeg vil at musikken skal ha en naturlig, økologisk vibe og at vokalisten skal være av det feminine kjønn.

Jeg har allerede noen sanger klare, men det er viktig for meg at du som vokalist også kan være med på å skrive nye sanger. Jeg ser på dette som et langtidsprosjekt og har ikke hastverk. Jeg bor i Bergen.

Her er noen artister som jeg hører mye på:

The Aggrolites
Andres Calamaro
Chambao

The Slackers
Bareto
Los Delinquentes
Ojos De Brujo
D'callaos

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.