Web Analytics
Jump to content

Hjelp til å fikse løse strap buttons. Castor?


Recommended Posts

Har i mange år vært en hardnakket forkjemper for den såkalte "fyrstikkmetoden" når det kommer til å fikse løse strap buttons. Det har frem til nå funket smertefritt, men nå har jeg seriøse problemer. Skal prøvespille for et band på torsdag, og skruehullet på gitaren jeg skal bruke er blitt helt glatt. Da er det bare å innrømme at man har gjort en generaltabbe i mange år, og ta lærdom av det.

Derfor snur jeg meg til de vise herrer på GN, og lurer på om de har noen tips? Jeg har i utgangspunktet tenkt på å fylle hele hullet med Epoxy, men hvis noen har et bedre tips, er jeg mer enn villig til å ta imot det. Tidsrammen min er to dager, trenger å ha denne gitaren i fungerende tilstand torsdag klokken 20:00. Jeg har også ti tommeltotter, og har derfor verktøy deretter.

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde brukt Kristoffer- Eide- metoden. Det er mer holdbart enn epoxy, fordi du får gjenger med på kjøpet. Mye mindre klin er det også.

Vent gjerne natten over før du skrur inn skruen etter at du har hatt i superlim.

Du trenger ikke å fylle hullet "sprengfullt". Det kan også være like greit å bruke to halve deler, delt på langs, som et helt ett. Da er det lettere å få skruen inn i senterav grillspydet. jeg har pleid å bruke coctailpinner, men disse spydene er nok minst like bra.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.