Web Analytics
Jump to content

Middel for å rense volum pot


Recommended Posts

Hei,

volum-pot'en på strat'en min er støyete, så jeg tenkte spraye på litt rensemiddel (omtalt som "contact cleaner" i howto's på nettet) for å rense den. Noen som kjenner til hvilket produkt man kan bruke som er mulig å kjøpe i Oslo-området?

Mvh Kenneth

Link to comment
Share on other sites

Jeg bare mata på med noe wd40 jeg hadde liggende. Funka som ei kule.

Det funker ei stund, men inneholder mineralolje bla.a. og blir seig etter en stund. Da samler du bare enda mer støv og dritt. Bruk en spray som er ment for elektronikk. Ikke noe annet. Finnes andre typer enn den Biltema-sprayen også. Crc har en egen elektronikk-rens (IKKE 5-56) osv...
Link to comment
Share on other sites

Boom.

boom, shake, shake the room.

Straymond- poter skal ikke smøres. De skal renses. WD40 og slikt inneholder olje, og i tillegg vann, og det er drepen for potmetre. Greit nok at ditt virker fint etter ett år, men det kommer garantert til å vare kortere enn om du hadde brukt elektronikkrens.

itte verdens undergang for meg, egentlig. pots er forbruksvare (såfremst man bruker de) og ebay er vår venn.

man bruker det man har, og i nød eter fanden fluer :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Den endelige løsningen er å åpne potten for så å tørke vekk alt av fett og skitt, ikke bare spraye på ett løse/rensemiddel...

Dette varer 100 ganger lenger, og er slik en burde rense alle potter. Men igjen så er faren stor for å ødelegge potten om du ikke vet hva du holder på med når du åpner den..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.