Web Analytics
Jump to content

Plekter av tre og metal?


Liandrian

Recommended Posts

Heisann! I min jakt på leverandører til min nettbutikk, så har jeg fått tilbud på en fabrikk som lager plekter av naturmineraler.

Sitat "The range of more then 30 natural plectrum materials includes exotic woods, horn, bone, agate, coconut shell, ebony,Copper,Brass ,aluminium and Stainless steel."

Noen som har noe erfaringer med dette, eller er dette bare skvip?

Link to comment
Share on other sites

Tja, det er dyrt. :D Det fungerer også, hadde et metallplekter, og det var en helt annen attack i det enn andre plekter. Som plekter flest forsvant det... For min egen del kan jeg si at jeg veldig sjelden kjøper nye plekter for å prøve noe nytt. Går mer i bulk kjøp hvert femte år, eller så.

Link to comment
Share on other sites

Forskjellige materialer vil ha en liten innvirkning på lyd, da i forhold til hvor sterke/svake vibrasjoner man får ut i strengene.

Har selv prøvd metall, dette likte ikke jeg, mykt bein kan jeg tro kan få fram en god klang.

Har du lyst så er det bare å prøve! selv skulle jeg hatt skaffet små teardrop plektre i større bulker til en latterlig god pris (ebay)

men så har jeg rundt 1200 vanlige plektre liggende jeg skulle ha spilt meg igjennom også.. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.