Web Analytics
Jump to content

Sangpedagoger i Oslo?


Heilage

Recommended Posts

Jeg har peiling på at det er jævla dyrt, og at du burde synge og spelle gittar som faen alene først. Til låter, og "solo" for å forbedre teknikk og tone selv. Syng skalaer på samme måte som du spiller skalaer på gitar.

Etter 1 år med koring/"syngig" på øving, har jeg merket litt forbedring. Jeg tør ikke tenke på hva det hadde kostet hos en pedagog, selvom du selvfølgelig ville merket raskere fremgang da. Allikevel, det er greit å ha litt i bunn før du går til noen, tror jeg... :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har jo sunget på egen hånd i mange år, og spilt gitar samtidig. Det var jo det jeg gjorde fra jeg var 14 til jeg begynte å spille el-gitar igjen for halvannet år siden. Synger og spiller et par ganger i uka, tanken om sangpedagog var mer for å lære meg hvordan jeg øke kontrollen over stemmebåndet, slik at jeg kanskje kunne økt registret litt f.eks.

Men, er det veldig dyrt blir det mindre aktuelt. Burde vel forventet det.

Link to comment
Share on other sites

Ser ikke for meg at sangpedagog er noe billigere enn å ta gitartimer. Husk at folka skal leve av det ;)

Hadde sangpedagog i 2 år på musikklinja og syns jeg fikk veldig mye ut av det. Det synge skalaer har nødvendigvis ikke så mye med å forbedring av teknikk å gjøre. Skalaer synger man får å varme opp stemmebåndene, for så å synge det samme en heltone høyere.

Det gjentar man cirka fra så lavt som man kan til så høyt som man klarer.

Riktig teknikk er nødvendigvis ikke noe som kommer av seg selv. Jeg kan love at du vil merke fremgang både på kort og på lang sikt.

Du trenger nødvendigvis ikke å ta timer så ofte heller, så om en time er dyrt kan du heller ta dem over lengre tid.

Med studier og/eller jobb så er det ikke sikkert du har så god tid til å øve spesifikt på vokalteknikk heller, og sålenge du ikke har øvd godt nok så er det ingen vits til å ta en ny time.

Jeg vil absolutt anbefale det.

Edited by metalhead
Link to comment
Share on other sites

Du kan også vurdere å synge i et kor i et halvårs/års tid. Der får man en god innføring i sangteknikk og oppvarming, i tillegg til et par timers sangøving i uka.

Og i tillegg er kor beviselig bra for helsa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.