Web Analytics
Jump to content

NGD: Ernieball Musicman Silhouette Special Edition White


Tandbergern

Recommended Posts

Da var enda en gitar anskaffet. Valgte til slutt å gå for denne:

Ernieball Musicman Silhouette 2007 Special Edition White

00_1665415089_zps7ec2034d.jpg

00_277970183_zps0840c662.jpg

00_772113422_zps751537a4.jpg

00_1290096871_zps6caba450.jpg

Gitaren er dessidert den beste gitaren jeg har hatt hittil. Synes gitaren ser sabla kul ut, i tillegg til at den låter fett som bare det. Har veldig bra sustain selv med den lave strengehøyden den er justert til etter forrige eier. Har også aktive pickuper. Vet at dette betyr at pickupene går på batteri, men hva er egentlig forskjellen når det gjelder lyden i aktive og passive pickups? Gitaren har også lockingtuners, og vibbarmen er noe av det diggeste jeg har prøvd på lenge. Har også en veldig deilig hals. Denne er nemlig ulakkert, noe som gjør at hånda glir perfekt på halsen, i motsetning til andre gitarer jeg har prøvd med lakk på halsen. I disse tilfellene synes jeg ofte halsen er litt klam å holde i, før du får slitt den ned. I tillegg passer gitaren perfekt inn i bagasjelukene på fly i følge Brian Kellner. Er veldig fornøyd med kjøpet jeg gjorde (vet at det ikke er vanlig å si pris i disse trådene, men jeg gjør det likevel ;) ). Kjøpte gitaren for 5000,- inkludert 3 fulle strengesett fra Ernieball, en gigbag fra Line6 og to veggstativer fra Hercules. Regner med at dette var et godt kjøp? Var i hvert fall svært fornøyd selv, men hadde jo vært artig å vite hva disse gitarene er verdt; ikke i affeksjonsverdi. Tommel opp for Musicman! ;)

Edited by Tandbergern
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Gratulerer med tøff gitar!

Uten at jeg er oppdatert på prisnivået på disse så tror jeg du har gjort et kupp, virker som en veldig bra pris, for deg altså, ikke for den stakkars selgeren!

Link to comment
Share on other sites

Takk! Er svært fornøyd selv :)

Er det bare meg, eller ser g-tuneren håpløst skjevt montert ut?

Selv synes jeg ikke g-tuneren ser skjev ut, og har heller ikke lagt merke til det. Synes spesielt headstocken på denne gitaren er veldig flott! ;)

Link to comment
Share on other sites

Det er noe med headstocken til disse som gjør at det ser litt rart ut fra baksiden, men på fremsiden ser det jo perfekt ut!

Her er tilsvarende bilder av min EBMM Luke, ser noe likt ut her, så det er ikke noe feil med gitaren til trådstarter!

post-3965-0-88889400-1373231895_thumb.jp

post-3965-0-77287100-1373231902_thumb.jp

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det er noe med headstocken til disse som gjør at det ser litt rart ut fra baksiden, men på fremsiden ser det jo perfekt ut!

Her er tilsvarende bilder av min EBMM Luke, ser noe likt ut her, så det er ikke noe feil med gitaren til trådstarter!

Takk og lov for det! :) Trodde ikke det skulle være noe galt med gitaren, men blir jo usikker...

Hvordan er Luke i forhold til Silhoutte-gitarene?

Link to comment
Share on other sites

Wow, 5000 for en Musicman er en sykt bra pris! Fin gitar med matching headstock :)

Takk! Er svært fornøyd selv :)

Hva tror dere jeg kan få solgt denne gitaren for? Er 15000,- mye å håpe på? Selger kjøpte visstnok gitaren i Canada i 2007 for 25000. Det er bare en liten kosmetisk skade som ikke har noe å si for noe. Man kan også se at skaden ikke har skjedd fordi gitaren har dettet i bakken, men fordi man har mistet et eller annet oppå den.

Skade2_zps2385f2d6.jpg

skade_zps2d505bef.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.