Web Analytics
Jump to content

NGD: Ernieball Musicman Silhouette Special Edition White


Tandbergern

Recommended Posts

Da var enda en gitar anskaffet. Valgte til slutt å gå for denne:

Ernieball Musicman Silhouette 2007 Special Edition White

00_1665415089_zps7ec2034d.jpg

00_277970183_zps0840c662.jpg

00_772113422_zps751537a4.jpg

00_1290096871_zps6caba450.jpg

Gitaren er dessidert den beste gitaren jeg har hatt hittil. Synes gitaren ser sabla kul ut, i tillegg til at den låter fett som bare det. Har veldig bra sustain selv med den lave strengehøyden den er justert til etter forrige eier. Har også aktive pickuper. Vet at dette betyr at pickupene går på batteri, men hva er egentlig forskjellen når det gjelder lyden i aktive og passive pickups? Gitaren har også lockingtuners, og vibbarmen er noe av det diggeste jeg har prøvd på lenge. Har også en veldig deilig hals. Denne er nemlig ulakkert, noe som gjør at hånda glir perfekt på halsen, i motsetning til andre gitarer jeg har prøvd med lakk på halsen. I disse tilfellene synes jeg ofte halsen er litt klam å holde i, før du får slitt den ned. I tillegg passer gitaren perfekt inn i bagasjelukene på fly i følge Brian Kellner. Er veldig fornøyd med kjøpet jeg gjorde (vet at det ikke er vanlig å si pris i disse trådene, men jeg gjør det likevel ;) ). Kjøpte gitaren for 5000,- inkludert 3 fulle strengesett fra Ernieball, en gigbag fra Line6 og to veggstativer fra Hercules. Regner med at dette var et godt kjøp? Var i hvert fall svært fornøyd selv, men hadde jo vært artig å vite hva disse gitarene er verdt; ikke i affeksjonsverdi. Tommel opp for Musicman! ;)

Edited by Tandbergern
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Gratulerer med tøff gitar!

Uten at jeg er oppdatert på prisnivået på disse så tror jeg du har gjort et kupp, virker som en veldig bra pris, for deg altså, ikke for den stakkars selgeren!

Link to comment
Share on other sites

Takk! Er svært fornøyd selv :)

Er det bare meg, eller ser g-tuneren håpløst skjevt montert ut?

Selv synes jeg ikke g-tuneren ser skjev ut, og har heller ikke lagt merke til det. Synes spesielt headstocken på denne gitaren er veldig flott! ;)

Link to comment
Share on other sites

Det er noe med headstocken til disse som gjør at det ser litt rart ut fra baksiden, men på fremsiden ser det jo perfekt ut!

Her er tilsvarende bilder av min EBMM Luke, ser noe likt ut her, så det er ikke noe feil med gitaren til trådstarter!

post-3965-0-88889400-1373231895_thumb.jp

post-3965-0-77287100-1373231902_thumb.jp

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det er noe med headstocken til disse som gjør at det ser litt rart ut fra baksiden, men på fremsiden ser det jo perfekt ut!

Her er tilsvarende bilder av min EBMM Luke, ser noe likt ut her, så det er ikke noe feil med gitaren til trådstarter!

Takk og lov for det! :) Trodde ikke det skulle være noe galt med gitaren, men blir jo usikker...

Hvordan er Luke i forhold til Silhoutte-gitarene?

Link to comment
Share on other sites

Wow, 5000 for en Musicman er en sykt bra pris! Fin gitar med matching headstock :)

Takk! Er svært fornøyd selv :)

Hva tror dere jeg kan få solgt denne gitaren for? Er 15000,- mye å håpe på? Selger kjøpte visstnok gitaren i Canada i 2007 for 25000. Det er bare en liten kosmetisk skade som ikke har noe å si for noe. Man kan også se at skaden ikke har skjedd fordi gitaren har dettet i bakken, men fordi man har mistet et eller annet oppå den.

Skade2_zps2385f2d6.jpg

skade_zps2d505bef.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.