Web Analytics
Jump to content

Heisann godtfolk


Recommended Posts

Jeg har vært en passiv uregistrert leser her på forumet en stund, men tenkte det var på tide å registrere meg.

Jeg er en 27 år gammel halvt australsk elektriker som bor sammen med samboer, en kanin og et marsvin i Oslo som startet med denne galskapen som 15åring.
Og utstyret er som følger:

2003 Gibson Les Paul '57 reissue Custom black beauty med tre '57 classics humbuckere og en nymontert Bigsby B7 strengstol og beinsadel.

2003 Gibson Les Paul Standard Goldtop. Med egenmonterte Skatterbrane BenWaBranes humbuckers (disse er helt rå! og anbefales!!).

2012 Squier Affinity Telecaster. Denne skrek "kjøp meg!" på en Londontur. Med lånt skrutrekker av hotellet for å demontere halsen for å få plass til den i baggen hjem, så er dette en gitar jeg aldri vil selge.

20xx God knows what superstrat gitar med cowboymotiv preget i treverket. Tror det var en Ibanez en gang i tida. En påminnelse på alt jeg hater ved floyd rose strengstoler.
2004 Farida D-8 akustisk dreadnought gitar som jeg kjøpte til madammen i bursdagsgave siden hun ville lære å spille. Så vi har den på deling :P. Jeg prøver å få henne til å spille elektrisk og har lært henne å slå på ampene riktig å koble til elgitarene. Men hun foretrekker tydelighvis kassegitar fremfor elektrisk :P

2001 Cort Action 4-strenger bass. Førsteinstrumentet mitt. Heldighvis har jeg ikke vært så dum å kvitte meg med førstefela!

Samtlige er strenget opp med Elixir.

Marshall JCM 2000 DSL-401 røramp og en Marshall Haze 40 røramp jeg har modifisert med komponenter i henhold til JCM 800 specs.
Sistnevnte har blitt en helt annen forsterker og jeg digger den den dag idag.

Når det kommer til hvor god strengepilot jeg er... vel. Jeg har mye å lære. Og håper dette er stedet for å kunne ta til meg tips og hjelp fra andre til å bli en bedre gitarist. :)

Så hei på dere. :)

Mye skriveleifer og tilleggsinformasjon redigert inn i innlegget

Edited by Marshall Arts
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.