Web Analytics
Jump to content

DiMarzio-forhandler i Norge?


UglyCasanova

Recommended Posts

Hei!

Fikk tydeligvis lyst til å bygge meg en partscaster (strat) etter noen øl en kveld, for i dag fikk jeg beskjed om at jeg hadde vunnet en auksjon på en 03' mercedes blue strat body på eBay :P
Er nå på utkikk etter Billy Corgan DiMarzio pickupsene som kom ut for noen år tilbake. Helst kunne jeg tenke meg å kjøpe pre-wired da jeg ikke er særlig teknisk anlagt. Har forsøkt å bestille fra 4 forhandlere i Amerika nå, men hver gang jeg går til kassa får jeg beskjed om at de ikke kan sende til Norge. På DiMarzios hjemmeside kommer det ikke opp noen forhandlere da jeg velger Norge som destinasjon. Men jeg kan vel ikke gi opp så lett!


edit: litt usikker på om dette er rett sted for denne type tråder. Ved helbom får dere ta imot min unnskyldning og flytte tråden til et passende sted :blush:


Legger med et bilde av kroppen i samme slengen. Selger mener det er en '03 Fender (han har 100% på tilbakemeldinger med over 1000 solgte varer). Selv er jeg litt usikker

bilde1.jpg

Edited by proffloff
Link to comment
Share on other sites

Hmm... jeg går inn på Dimarzio og plukker meg noen pickuper... deretter, som du sier så er det ingen distributører i Norge... det var, men det er noen år siden...

Velg heller Buy Factory Direct, så bør det gå greit.

Du kan bestille via 4Sound som igjen får det fra Sverige, men det tar tid... nærmest useriøst. Jeg avbestilte nettopp pickuper fordi jeg ikke gidde vente lengre. Litt i selen må de legge seg for å få fornøyd kunde.

Link to comment
Share on other sites

eBay.

Jeg vurderte noen DiMarzio' er for noen måneder siden og fikk positivt svar fra flere på eBay om at de kunne shippe til Norge og at de kunne skaffe alle modeller. Nå endte jeg opp med å kjøpe Suhr pickuper i steden men vet da at det lar seg gjøre ihvertfall:)

Link to comment
Share on other sites

Fra min lokale pusher fikk jeg tipset for en stund siden å bestille fra Aages i Danmark. Det var det som var raskest og greiest for han, fikk jeg fortalt. Om det gjelder fortsatt aner jeg ikke.

De har blitt 4sound :mellow:

Velg heller Buy Factory Direct, så bør det gå greit.

Så dette, men de skal ha $469, finner de $200+ billigere andre steder. Litt kjedelig å måtte punge ut med en tusenlapp ekstra fordi forhandlere ikke kan sende over Atlanterhavet.

eBay.

Jeg vurderte noen DiMarzio' er for noen måneder siden og fikk positivt svar fra flere på eBay om at de kunne shippe til Norge og at de kunne skaffe alle modeller. Nå endte jeg opp med å kjøpe Suhr pickuper i steden men vet da at det lar seg gjøre ihvertfall:)

Jeg skal sjekke det ut!

Takk for svar! Tar gjerne imot andre tips om hvor jeg måtte kunne få tak i disse pickupsene. UK, Tyskland, Japan eller lignende nettsjapper :ninja:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.