Web Analytics
Jump to content

DiMarzio-forhandler i Norge?


UglyCasanova

Recommended Posts

Hei!

Fikk tydeligvis lyst til å bygge meg en partscaster (strat) etter noen øl en kveld, for i dag fikk jeg beskjed om at jeg hadde vunnet en auksjon på en 03' mercedes blue strat body på eBay :P
Er nå på utkikk etter Billy Corgan DiMarzio pickupsene som kom ut for noen år tilbake. Helst kunne jeg tenke meg å kjøpe pre-wired da jeg ikke er særlig teknisk anlagt. Har forsøkt å bestille fra 4 forhandlere i Amerika nå, men hver gang jeg går til kassa får jeg beskjed om at de ikke kan sende til Norge. På DiMarzios hjemmeside kommer det ikke opp noen forhandlere da jeg velger Norge som destinasjon. Men jeg kan vel ikke gi opp så lett!


edit: litt usikker på om dette er rett sted for denne type tråder. Ved helbom får dere ta imot min unnskyldning og flytte tråden til et passende sted :blush:


Legger med et bilde av kroppen i samme slengen. Selger mener det er en '03 Fender (han har 100% på tilbakemeldinger med over 1000 solgte varer). Selv er jeg litt usikker

bilde1.jpg

Edited by proffloff
Link to comment
Share on other sites

Hmm... jeg går inn på Dimarzio og plukker meg noen pickuper... deretter, som du sier så er det ingen distributører i Norge... det var, men det er noen år siden...

Velg heller Buy Factory Direct, så bør det gå greit.

Du kan bestille via 4Sound som igjen får det fra Sverige, men det tar tid... nærmest useriøst. Jeg avbestilte nettopp pickuper fordi jeg ikke gidde vente lengre. Litt i selen må de legge seg for å få fornøyd kunde.

Link to comment
Share on other sites

eBay.

Jeg vurderte noen DiMarzio' er for noen måneder siden og fikk positivt svar fra flere på eBay om at de kunne shippe til Norge og at de kunne skaffe alle modeller. Nå endte jeg opp med å kjøpe Suhr pickuper i steden men vet da at det lar seg gjøre ihvertfall:)

Link to comment
Share on other sites

Fra min lokale pusher fikk jeg tipset for en stund siden å bestille fra Aages i Danmark. Det var det som var raskest og greiest for han, fikk jeg fortalt. Om det gjelder fortsatt aner jeg ikke.

De har blitt 4sound :mellow:

Velg heller Buy Factory Direct, så bør det gå greit.

Så dette, men de skal ha $469, finner de $200+ billigere andre steder. Litt kjedelig å måtte punge ut med en tusenlapp ekstra fordi forhandlere ikke kan sende over Atlanterhavet.

eBay.

Jeg vurderte noen DiMarzio' er for noen måneder siden og fikk positivt svar fra flere på eBay om at de kunne shippe til Norge og at de kunne skaffe alle modeller. Nå endte jeg opp med å kjøpe Suhr pickuper i steden men vet da at det lar seg gjøre ihvertfall:)

Jeg skal sjekke det ut!

Takk for svar! Tar gjerne imot andre tips om hvor jeg måtte kunne få tak i disse pickupsene. UK, Tyskland, Japan eller lignende nettsjapper :ninja:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.