Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Ritchie Blackmore's hyllest til Jon Lord


Anbefalte innlegg

Helt nydelig! Klarer ikke helt å glemme The Loner jeg heller, men... (The Loner er forøvrig skrevet av Max Middleton og er i originalutgave å finne på Cozy Powells Over The Top fra 1979, med Clem Clempson på gitar.)

Blackmore er en gudbenådet gitarist av de sjeldne.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det litt snedige er at Gary Moore faktisk spiller på plata, men ikke på The Loner. Men nå ble dette veldig trivielt i en ellers litt mer alvorlig tråd...

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 2 weeks later...

Veldig fin hyllest til Jon Lord, selv om låta i seg selv høres ut som om den kunne ha passet inn på en Gary Moore skive. Nyter alltid når Blackmore tar på seg Strat'n og gjør noe minneverdig i dag ;) Tar meg den frihet å si at Deep Purples hyllest til Mr. Lord, Above and Beyond, fra deres siste skive "Now What !?" er helt fantastisk. Bandet ville egentlig ikke spille inn låta sånn musikalsk sett (siden det ikke fantes en "forklarende" tekst til musikken (Ian Gillan skriver nærmest alltid tekst etter at låtene er ferdig innspilt)), men Steve Morse(!) fikk overtalt bandet til å gjøre denne låta siden den musikalsk sett er helt i hans gate. Den endte opp som en hyllest til Lord, en høydare på albumet og det har blitt en livefavoritt på den pågående turneen :) Lord nyter stor respekt i DP kretser, akkurat som Blackmore.

Når det er sagt......................................................................................................Blackmore is GOD!!!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.