Web Analytics
Gå til innhold
Tandbergern

Er dette riktig navn-betegnelse på PRS-gitar?

Anbefalte innlegg

Hei forumitter!

Har lenge tenkt på å kjøpe meg en ny el-gitar, og har nå landet på beslutningen å investere i en PRS. Har funnet denne: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=40294719. Har hørt om custom-serien fra PRS før, men ikke 20th anniversary betegnelsen. Etter å sammenlignet bildene fra annonsen (på finn), med 20th Anniversary PRS Custom 22- bildene fra google (se vedlagt eksempel bilde), ser jeg at gitaren mangler binding og bird-inlaysene er annerledes. Stemmer ikke betegnelsen (20th Anniversary PRS Custom 22), med gitaren vist i finn-annonsen, sammenlignet med andre 20th Anniversary PRS Custom 22- gitarer?

Takk for alle svar!

post-10354-0-19068500-1372196101_thumb.p

post-10354-0-82732400-1372196160_thumb.p

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

På custom-modellene har man gjerne muligheter til å spesialbestille litt fra fabrikken(eks. med/uten 10-top). En custom 22 uten tilleggspakker (som artist package) kontra en med artist-package har tydelig forskjellig utseende. Jeg tror man kan velge litt, selv på anniversary-modellene, og jeg mener å huske at et av valgene var bl.a med/uten anniversary-birds(doble ved tolvte bånd). Det er ihvertfall slik jeg har tolket det.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Heihei! Nå skal du får høre :P Den gitaren som ligger på Finn har noe som kalles en wrap around burst. Det vil si at den ikke har noe binding for at finishen går rundt kroppen. Og Han har byttet ut mikk ringene til svarte.

Og inlayet på gitaren til venstre har noe som kalles '' Birds in flight'' som var ett tilleggs alternativ akkuratt som 10 top. :)

Knall feite gitarer!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.