Web Analytics
Jump to content

Strømforsyning til Strymon Timeline pedal


Guest Hans Hansen

Recommended Posts

Guest Hans Hansen

heisann

er det noen som vet hvor jeg kan få tak i en strømforsyning til denne pedalen?

den krever 300mA og 9VDC Center Negative. Har de noe sånt på Clasern mon tro?

Ønsker å kjøpe i Oslo og ikke bestille på nett! utålmodig vøtt..

Takker for tips!

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
Guest Hans Hansen

Strymon sender meg en strømforsyning gratis, fantastisk selskap:) spurte ikke om kvittering el noe! Gull!!

Får håpe det tar bort støyen i pedalen.. av en el annen grunn piper den spesielt mye på clean kanalen på Rockerberben min, ikke så mye på vreng pedalen heldigvis men irriterende lell.

Skal prøve koble om litt på brettet så kanskje det hjelper.

post-8041-0-89712700-1371491859_thumb.jp

Edited by frankajoerg
Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Timelinen kan lage hylelyd om du har Klon aktivert og Timelinen står på dTape med endel "filter" og "grit" på. Noe med spenningsboosteren internt i Klon som gjør at det er sånn.

ok men den pipser selv om Klon ikke er aktivert. Alle delayene kjøres i fx loop mens alle andre går rett i ampen. det er piping på alle innstillinger, el iallefall på 6 jeg har laget så jeg får nesten bare gå gjennom litt flere settings og se om det piper over hele linja.

skal sjekke dette med dTape etc, takk for tipset!

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Den får strøm via cioks dc10. Venter på strømforsyning og håper det hjelper.

i morgen skal jeg fjerne klon fra kjeden og også prøve rett i amp.låter den krystall klart da prøver jeg å koble den til klon og ser om det blir bråk da.

prøv feil prøv feil riktig:) forhåpentligvis..

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Hmm dro vekk klon centaur og vips, ulyden borte. Men hvordan skal jeg koble klon uten at skal pipe, må jo kunne bruke pedalen på ett vis..

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Det er ikke en mulighet dessverre så siden timeline definitivt er for å bli vil min nye klon bli solgt.

Link to comment
Share on other sites

Hvis den hylder selv om klonen ikke er på, og de har separat strømforsyning er det nok bufferen i Klonen som skaper problemet.

Jeg kan lage en Klon til deg uten buffer om du er interessert.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.