Web Analytics
Jump to content

Gibson 7-strenger "Low-down explorer"


xshorteyx

Recommended Posts

Det kommer jo helt an på hvor tykk streng man bruker? ;)

Husker forresten at Henning Ramseth spelte på en feilstrengs-Epiphone V en gang for MANGE år sia. Dette må ha vært typ 2002 eller noe slikt...

«Out of production» står det jo forresten. Wonder why :rolleyes:

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

Jeg spiller for det meste baritone-gitar, og har kommet frem til at jeg må ha minst 28" skala og 0.68 på H-strengen for at det være nok spenn til mitt bruk. Mulig jeg bare har sære vaner.

Prøvde 0.72-streng på en tele med 27", men det ble alt for lite spenn.

Funket til grumse-doom, men ikke til cowboy-twang.

Link to comment
Share on other sites

den har jo emg'er, så den er jo designet for ekstra speed :ninja:

Håper du innser att ingen av disse type innlegg egentlig mangler noe form for humor :P

Men fra brøk til skinke, som crease bekrefter: Det er gibsonskala, og de har til og med beholdt på død og liv sine 22 frets :D Kan tro de hadde fått pes hadde de beveget seg over!

Laus eller ikke laus bunnstreng har ingenting å si for djent nermest.. for nå skal jeg gi dere hemmeligheten til den typiske djentsound:

Overdrevet og rask noisegate.

Chugg blir til chu---!

Edited by xshorteyx
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.