Web Analytics
Jump to content

Over The Weekend - Instrumental


ErlendB

Recommended Posts

En kjapp instrumental komponert og tatt opp i dag. Håper dere liker det!

EDIT: Skriver litt mer info.

Devin Townsend er en artist som har fasinert meg den siste uka, og jeg hadde også lyst til å lage en "wall of sound"-låt. Noen ganger er det så mye som skjer her, at man ikke klarer å skille på ting, men allikevel er det harmonisk. Har lyst til å prøve å kjøre litt vokaler over, men jeg vet ikke om jeg kan synge eller ikke...

Som følge av inspirasjonen min så har jeg tunet ESP-en i open C-tuning. Jææææskla artig tuning som alle burde prøve!

Slenger med video for dere som har lyst til å se på (så slipper dere å gå INN på soundcloud):

https://www.youtube.com/watch?v=XSEBQ4LY5Gw&feature=youtu.be

Edited by ErlendB
Link to comment
Share on other sites

Du er stor, Erlend!
Jeg fatter ikke hvor du tar det fra, men du er en kreativ satan!

Det som imponerer meg mest (tatt i betraktning at jeg vet hvor jævla syk du er på gitar), er at du er så mongoloid god på å komponere trommer!

Jeg får seriøst boner av dette! Digger måten du bruker slide på, og hele greia er liksom helt konge!

Bedre enn salmiakk!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Du er stor, Erlend!

Jeg fatter ikke hvor du tar det fra, men du er en kreativ satan!

Det som imponerer meg mest (tatt i betraktning at jeg vet hvor jævla syk du er på gitar), er at du er så mongoloid god på å komponere trommer!

Jeg får seriøst boner av dette! Digger måten du bruker slide på, og hele greia er liksom helt konge!

Bedre enn salmiakk!

Tusen takk for hyggelig kommentar, mann!

Trommene begynner å bli bra. Veldig fornøyd med selve trommelyden jeg bruker nå også! Før så skrev jeg trommene mens jeg spilte inn, og når jeg var ferdig med gitaren så var jeg ferdig med alt. Nå så går jeg over og hører hvor trommene kunne vært kulere o.l., det gjør det mye kulere. Takk igjen!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.