Web Analytics
Jump to content

Bassist vil spille i Trondheim


Knewt

Recommended Posts

Heisann!

Jeg flytter til Trondheim til høsten, og søker band der. Jeg lager denne tråden allerede nå, så kan vi eventuelt utveksle erfaringer og lage musikk på forhånd. Kanskje vi har et par sanger klare allerede til høsten? :)

Jeg er 20 år, og skal studere, så øvinger må bli på kveldstid og/eller helger. Har ikke ambisjoner om å bli verdensstjerner, men noen konserter i ny og ne i Trondheim hadde vært moro.

Jeg spiller primært rock og metall. Spilte i no metal-core greier for et par år siden, og vi spilte rundt litt forskjellige steder. Er nok ikke så voldsomt interessert i å spille drop B igjen, det er ikke det som ligger meg nærmest. I år (skoleår) har jeg gått på rock/metall-linje på Buskerud FHS, og har jo spilt i forskjellige prosjekter derfra. Slenger ut en lenke til Soundclouden min etterpå, og der er det diverse sanger jeg har vært med på. For et års tid siden spilte jeg i et coverband, og det var gøy det også. Vi spilte allsanger i pop og poprock-sjangeren, med et par hardere innslag.

Så jeg er interessert i det meste. Alt fra Slayer, til Dimmu, til The Killers, til Muse, til Tool og til Foo Fighters.

Jeg har et par sanger nedskrevet i Guitar Pro, som det går an å jamme på.

Jeg spiller på en Gallien Krueger-forsterker og har to basser (Fender P-bass og MusicMan Bongo) og et lite effektbrett.

Link til SoundClouden min: https://soundcloud.com/knut-paulsen-bj-rndal (jeg har ikke skrevet alt her, men spilt på det)

Link til YouTuben min: http://www.youtube.com/user/MobilKnut (ligger en del live-klipp og shit her) Har ikke spilt på alle sangene som ligger der, men jeg er med på Moist Monster, Måneflesk, Demon Eye, Fordypningsoppgaven og Proglaps - Jazzrock (ikke den andre Proglaps-låta).

Send PM eller skriv her ved interesse. Jeg er innom her omtrent hver dag.

Edited by Knewt
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.