Web Analytics
Jump to content

Søker bassit til hjemmestudioprosjekt i Tønsberg


Stormshadow2k

Recommended Posts

Hoi!

Jeg har funnet ut at jeg må få inn nye kreative krefter i hjemmestudioprosjektet mitt. Har et helt album klart, og store deler av album nr. 2.

Musikken ligger i progressiv metall gata, men her bør man ha et åpent sinn. Dersom vi finner tonen og dette høres ut som noe du kunne tenke deg å bidra på, er jeg selvsagt åpen for nye tolkninger og kreative innspill på låtene (men forbeholder meg retten til å slenge ut VETO i øst og vest, hehe)

Inspirert av TOOL, nyere Enslaved, Opeth, Mastodon, Old Man's Child. Brorparten er i drop-D, men et par tre spor er i drop-A på 7-strenger.

Selv spiller jeg gitar i og lager låter til bandet "Nan Madol" fra Tønsberg, men jeg har langt mer musikk i kroppen enn det jeg får utløp for der. Derav denne forespørselen. For alt jeg vet finner vi virkelig tonen (tog du han) og lager et band til!

Jeg har hjemmestudio i kjeller'n med Pro Tools 8.04. Spiller inn bass via DI-utgangen på en Ashdown Evo III forsterker, har en Yamaha BB 424 gitar stående. Dersom du kan bidra med noe annet er det bare å kjøre på.

Har DU lyst til å utvide bekjentskapen i Tønsbergs musikkmiljø? Send en e-post til cristoffer *punktum* iversen *snabel-A* gmail *punktum* com så sender jeg over en link til musikken på soundcloud. Du lytter og sender en tilbakemelding om dette høres interessant ut. Så tar vi det derfra.

Edit: Trykkleifs

Cris

Edited by Stormshadow2k
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.