Web Analytics
Jump to content

Trigging av hihat cymbal på Roland el-sett i Superior Drummer 2.21


Stormshadow2k

Recommended Posts

Hei!

Jeg sliter VELDIG med å få hihat'en på TD-15kv settet mitt til å trigge riktig på Superior Drummer 2.21.

Har funnet et forum med en veldig god og detaljert guide, men til ingen nytte. Er det noen der ute som kan dele sin preset med meg hvor hihat trigges slik den skal?
Så kan jeg bygge min egen preset rundt det.

Det er snakk om mapping'a. Klarer ikke mappe alle hihatens ulike posisjoner og trykkflater. (Lukket, delvis åpen, åpen, choke, etc...)

Vedkommende som kan hjelpe vil bli nevnt i mitt testamente! *Desperat*

Link to comment
Share on other sites

Er det ikke GM-mapping da ??

GM-mapping? Hvis du tenker på presets for mapping i SD2 så finnes de, og jeg bruker den for "Digital Set" som utgangspunkt. Den mapper hele settet fint, men den mapper derimot IKKE hh'en skikkelig, så jeg må gjøre det manuelt for den cymbalen. Har du en preset med hh ferdig mappet ?

Link to comment
Share on other sites

General Midi , for addictive drums var det tidlig et helvette å få det rett. Etterhvert la de til general midi map til softwaren, og problemet var løst. Jeg har dessverre programmet du snakker om, men det handler jo om å finne en patch som støtter gm, velge gm både for inn og ut av software og trommesett.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.