Web Analytics
Jump to content

marshall 2033


Recommended Posts

Fikk nettopp et nytt kabinett, et 2033 fra `70/`71


dsc0879v.jpg


dsc0873g.jpg


1281 høyttalere fra 21. og 22. september 1970

dsc0874l.jpg


dsc0877uy.jpg


Dessverre er det en rift i den ene membranen. fan!. det ene høyttalercoveret lå løst i kassa, og er mulig dette som har slått hull/ laget riften. Noen anbefalinger for hvordan fikse dette med produkter jeg får kjøpt i norge, og fremgangsmåte. hvilket lim, hva slags papir?


dsc0878z.jpg


stilt opp mot et vanlig 4x12 (`69 1982 modell). svære saker.


dsc0871p.jpg


dsc0872ko.jpg


gitatzan
Link to comment
Share on other sites

Flott kabinett! Vært på svenskehandel?

Hvordan låter det sammenliknet med et 1982?

japp, svenskehandel. klarte ikke å la være, og fikk en grei pris.

har dessverre ikke fått spilt høyt på det ennå. tok nettopp ut den skadete høyttaleren, og det er flere rifter. ikke noe avskrekkende, men noe jeg må få fikset før jeg hamrer løs.

noen som har gjort dette selv, eller vet om en god reparatør i oslo-akershus? evt konkret hva som brukes? hvilket lim? rizla el kaffefilter el servietter el whatsnot. sett endel youtube tutorials, men trenger tips fra noen som har gjort dette selv. er også rift i dopingen.

gitrnz

Link to comment
Share on other sites

Jækla tøfft. Manndig som Chuck Norris.

Du kunne også modifisert det til å bli en flott IKEA-hylle :D

ikke dumt, hadde vært et perfekt vitrineskap for div rock memroabilia, eller for stilkræsj; fylle det med loeb classical library og Thorleif Dahls bibliotek

gtrnz:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.