Gå til innhold
BBJon

Gitarkjøp dilemma

Anbefalte innlegg

jeg har bestemt meg for å kjøpe en ''ny'' High-end gitar. etter mye lesing og leting kommet opp med 2 kandidater.

Det blir enten en Prs Singlecut, eller en Mayones Regius.

men jeg er veldig usikker på hvilke av disse som passer meg best, eller hvilke av disse 2 som egenltig vill gi meg noe mer enn de 2 jeg allerede har.

Disse er de jeg allerede eier.

20120420163100.jpgEsp Horizon FR 2

ml1_stb.jpg

Chapman Ml1

noen meninger?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Spørs jo litt hva du har lyst på selv.. Greia med PRS er at du får en litt annen gitar enn det du allerede har. Ganske greit med variasjon. Selv så sikler jeg etter en Mayo eller Caparison..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

PRS DGT er en veldig allsidig gitar som vil gi deg mange forskjellige lyder. Ikke single cut, men likevel verd en kikk! Den skiller seg også fra det du allerede har.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ettersom du sikler etter såpass high-end og forskjellige økser så har du sikkert noen preferanser du vil følge.

Få høre.

Du sier at du er usikker på hvem som vil passe deg best. Da ville jeg faktisk lagt ganske mye ressurser i å få prøvd en før man hadde bestilt. Kjipt å bestille en knall gitar som desverre ikke passer for akkurat deg.

Hvor holder du til? Kanskje en snill forumitt har en de nevnte som du kan prøvekjøre?

Jeg ville hatt en mayo til når jeg er i metall-humør og en prs til når jeg er i opeth-humør.

Sånn.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

En LP-style gitar med tykk mahogny-kropp og hals er et godt komplement til de gitarene du har. PRS SC er flott, men det finnes mange gode alternativer i den prisklassen. Selv hadde jeg nok valgt en Bulldog fra Tom Anderson om jeg skulle kjøpe enda en SC. Den fås også med halsprofiler som spenner fra tannpirker til balltre.

Endret av PerH

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg synes det virker som en Suhr/Tyler/Tom Anderson kan komme godt med i samlingen din. Siden du har HSS og HH er vel SSS neste steg? :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er egentlig godt fornøyd med chapman gitaren, med tanke på prisen! Den trengte en del justering før jeg var fornøyd.

Tenker at det er litt mer vekt i en singlecut modell en i de "strattene" jeg har. Er egentlig halsprofilen jeg er skeptisk på, i forhold til de relativt tynne halsene på Esp og chapman gitarene.

Bor i Finnmark, så har ikke noen måte å prøve mange forskjellige gitarer på. De få modellene det er på "instrumentbutikken" her er egentlig ikke noe interessant for meg.

Har egentlig ikke noe spesielt sansen for singlecoil lydene, selv om det også har sitt bruk.

Endret av BBJon

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mayones så klart!!! :P

Neida - PRS er fantastiske gitarer det også. Så her må du nesten definere litt mere hva du er ute etter før jeg tør gi råd. Men om du lurer på noe ang. Mayo er det i alle fall bare å ta kontakt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av OsamaFetLaden
   Hvit med svart plekterbrett, forøvrig et plekterbrett som fortsatt hadde beskyttelsesfilm (en opplysningsvideo fra Trygg trafikk) på seg da jeg fikk gitaren i hende. Null slitasje, ren og pen, aldri eid av @Captain.
   Annonsert for 8,5 k, forumitter får den for 8. Løp & kjøp. Yippie ka yay, motherfucker (Hipp hurra kølle på norsk)
   https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=154361304
  • Av minigrill
   Heisann, jeg har som i tittelen sies, kjøpt meg ny gitar. Jeg er veldig fornøyd, men vurderer å bytte ut pickupene, da jeg har lyst til å sette i pickuper jeg allerede har liggende. Det jeg lurte på var hva jeg kunne forlangt for disse ved evt. salg? Det er PRS \m/ det er snakk om.
  • Av Wiik
   Hei!
   Jeg er på utkikk etter en ny gitar for tiden, og har sett for meg å ville kjøpe en Paul Reed Smith av god kvalitet som jeg vil bruke i mange år fremover. Jeg ser da helst ikke etter en SE, men heller en CE24, da en core ville være alt for dyrt for meg. Selv har jeg ikke spilt seriøst i så mange år, men da jeg begynner på bandlinje på folkehøgskole neste år har jeg lyst til å investere i en gitar jeg kan bruke. Jeg vil ikke kalle meg selv veldig god på gitar, men mer gjennomsnittlig. Uansett er dette en investering jeg vet jeg kommer til å bruke i lang tid.
   Problemet er bare det at jeg ikke vet om noen musikkforretninger i nærheten som tilbyr å selge CE24 gitarer, men bare SE. Jeg har sett meg litt rundt på nettet der jeg har funnet modeller som sendes fra Norge, men som er etter min mening ganske så overpriset (sånn som denne), med unntak av denne som jeg ikke er noe stor fan av finishen til. Jeg var nettopp i USA og fikk prøve ut en CE24 der prisen også var på bare $2000 (~15, 000nok), mye billigere enn her.
   Er det noen som vet om musikkforhandlere eller nettsteder der jeg kan kjøpe fra som er billigere en de jeg har funnet? Jeg har ikke spesielt lyst til å gå over 20 000kr inkludert toll. Evt. er det andre forslag til gitar jeg kan investere i? Har forelsket meg helt i PRS, men er åpen for andre forslag!
   Tusen takk
  • Av OsamaFetLaden
   Er blitt tilbudt en DGT + pedaler i bytte for R7-en.
   Har sett en og hørt en god del klipp med Grissom og gitaren, og er ganske imponert og interessert. Er det noen som har prøvd en? Hvor mye vil dere anslå en 2009 Goldtop er verd?
  • Av ariaboss
   Hei
   Er det noen som vet om hvor jeg kan få en gitarsetup i Østfold (kanskje Oslo) området, gjerne for en rimelig penge.
   PRSen min trenger sårt et setup og jeg er ikke nevneverdig flink med tremolo-systemer og slikt. Jeg har prøvd selv, men jeg får ikke no særlig ut av det Hvis noen flinke forumister vil hjelpe så rop gjerne ut. Mot betaling såklart c:

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.