Web Analytics
Jump to content

Pris på gibson sg standard?


khauge

Recommended Posts

Hei, lurte på litt hjelp her..

For noen dager siden la jeg ut denne annonsen på kjøp/salg sidene: http://forum.gitarnorge.no/topic/50296-selgesbyttes-stroeken-gibson-sg-standard-pris-ca-7000/

Men ser nå at det er null visninger og null henvendelser. Har jeg bommet helt på prisanslag?

Hva er fornuftig prisnivå når jeg skal selge denne gitaren? Ønsker jo ikke å lure noen, men samtidig skal jo pengene gå til kjøp av ny gitar-så da ønsker jeg jo å få en fair pris for den:-)

Hva er realistisk/riktig pris på gitaren?

Mvh knut

Link to comment
Share on other sites

Syntes det er rart at det ikke er registrert noen visninger, da jeg har sett på annonsen tidligere. Den kostet vel opprinnelig 10.000,- men mulig de er billigere nå. 7000,- er ingen upris, men fleste gitarer ligger vel rundt 50% av nypris, men siden det er en Gibson skal den holde seg litt bedre i pris. Vil tenke du får ca. 6000,- for den :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Disse går som regel for 5-6000 maks selv om de er helt strøkne og med alt av tags etc.

gikk en lik på finn nå for 5 lapper.

Edited by frankajoerg
Link to comment
Share on other sites

Hei,

takk for raske svar!

Så bra at noen hadde kikket på annonsen, stusset litt på den telleren. Skjønner at jeg må justere prisen litt mer enn først tenkt, men da vet jeg iallefall sånn grovt sett hva som er fornuftig nivå.

Takk for hjelpen.

Mvh Knut

Link to comment
Share on other sites

Med dagens suupertrege marked, er det bare å gå ned i pris med en gang istedenforå sløse vekk sin egen tid! Man tenker kanskje at det er for lite med 5k for en slik gitar, men prisene på gitarer har generelt falt ganske mye i det siste.

Link to comment
Share on other sites

Antall visninger bruker ikke å komme før du har fått din første kommentar, sært nok.

Du kan kanskje prøve å bytte til deg noe privat? Istedet for å selge, når markedet i Norge er som det er.

Link to comment
Share on other sites

Antall visninger bruker ikke å komme før du har fått din første kommentar, sært nok.

Du kan kanskje prøve å bytte til deg noe privat? Istedet for å selge, når markedet i Norge er som det er.

Ja, syntes bytte hørtes mer og mer interessant ut. Krysser fingrene for at en us. Fender eier ser annonsen:-)
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.