Web Analytics
Jump to content

Artig lite miksebordprosjekt.


Recommended Posts

Jeg har i årevis hatt miksebordet mitt plassert oppe på en DIY gitaramp, med en MiniDisk-spiller i mellom, for å få behagelig høyde.

Forrige uke gikk det en f**n i meg og jeg dro på Biltema og kjøpte hobbyplate og trinser. Med gode naboer med flott nøyaktig sag lagde vi et bord som passer mitt 19" 01V på toppen.

Det som var ekstra gøy var at jeg målte høyden jeg hadde fra før, og bygde bordet deretter. Jeg hadde planer om å sette rack-enheter under og skru dem rett i treverket, for å slippe rackskinner. Funka bra dét, men det som funka etter all forventning var at mine (på måfå) høydemålinger skapte eksakt 9-units rack.

Dermed putta jeg inn masse gammal DIY-rack stoff fra 90-tallet pluss et par Midiverber, og fikk frigjort masse plass i mitt ellers så trange furterom.

Så nå har jeg DIY-rack på hjul med mikser på toppen, veldig lett å flytte på, :)....men har fått en DIY-amp og en MD-spiller til overs :/

EDIT: Skruene jeg brukte til å feste boksene er kjøpt på Clas. De er egentlig beregnet for å feste verandatak etc. På hver skrue følger det med gummihylse som beskytter rackenheten. Kjøpte også tilhørende 8mm sekskant (mutter) som funker som bits på drillen.

Prøver å legge ved noen bilder:

post-7643-0-69255400-1365873932_thumb.jp

post-7643-0-50692300-1365873943_thumb.jp

Edited by Hank Annicke Noe
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.