Web Analytics
Jump to content

Orange Rockerverb 50 MK2 topp med Marshall 1960AX kab - noen som har prøvd denne kombinasjonen?


Guest Hans Hansen

Recommended Posts

Guest Hans Hansen

HOI!

jeg lurer på om jeg ikke skal bestille meg en Orange RV 50 men har 1960AX kab som jeg tenkte bruke framfor å kjøpe Orange kab.

Noen som har prøvd denne kombinasjonen og hatt "suksess" med det?

Vet at det estetiske ikke er helt i henhold her men er jo lyden jeg er ute etter:)

Tenker det funker som bare fanden jeg men artig å høre om det er noen her som har hatt erfaring med de to sammen.

Link to comment
Share on other sites

Låter helt sikkert knall det, hvis du liker lyden av greenbacks til <sett inn din musikksjanger her>.

Selv kjøpte jeg et 1960TV (som altså har samme elementer, G12M) til min OR50, og det falt ikke i smak hos meg ihvertfall. Men jeg foretrekker masse mellomtone og lite diskant, så da skiftet jeg tilbake til V30.

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

musikk sjanger ligger i området The Darkness -QOTSA type sound!

Jeg skal prøve ut dette først og om det ikke faller i smak så er jo veien kort til ett 212 UK kab fra Orange.

Tror 212 skal holde i lange baner for små gigs rundt om i Oslos skitne brune puber:) Dere som har 212 kabs, har dere de på gulvet el på kasser for å få de opp av gulvet? har sett mange sette de på høykant, det er vel også smooth kan jeg tenke meg?

Har aldri hatt Orange før så blir spennende å prøve RV50 MKll!

F

Edited by frankajoerg
Link to comment
Share on other sites

Jeg speller mye på pub-størrelse steder, med 212 :) Holder i massevis det! Har det på ei ølkasse når det er nok plass, hvis ikke setter jeg det på høykant for å spare plass. Har et Orange openback, absolutt å anbefale! Leverer kanskje ikke aperæv-tight chug til veldig moderne metall, men til alt annet låter det helt kanon. Sprer lyden mye bedre enn et lukket kabinett, så du faktisk hører deg selv uten å blåse huet av halve publikum :D V30 sitter som ei kule i bandmiksen også.

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Spiller ikke metall, men klassisk rock med hint fra Rival Sons og de andre to bandene nevnt over. Ikke mye shredding akkurat:)

Har skjønt det dit hen at åpent kab da er å foretrekke men har ingen erfaring med det.

Har en drøss med vreng og andre pedaler også.

Åpent cab er også billigere ser jeg:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.