Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Martin DRS2


antos

Anbefalte innlegg

Har skaffet meg en Martin DRS-2. Men det er noe inne i gitaren som henger løst fra ledningene, muligens batteripakken? Regner ikke med denne skal henge løst? Er det noen spesiell plass denne skal festes, eller kan jeg bare lime den fast der jeg finner det naturlig?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

henger batteripakken løst inne i gitaren??? du har vel tilgang utenfra håper jeg? ellers blir det tungvint å skifte batteri. kjøp deg et tannlegespeil e.l på clas ohlson og sjekk hva det er som henger løst, så kan vi snakke om plassering :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Klarer lett å fiske ut batteripakken, men den har løsnet fra ett sted inne i gitaren. Skal prøve meg litt frem med speil og lykt for å se om jeg kan se hvor den skal sitte. Har Martin noen veldig lange justeringsnøkler for truss rod? Klarer ikke å verken se eller kjenne skruen. Fulgte ikke med noe verktøy, og da gitaren er kjøpt i USA er det ikke så lett å gå tilbake til butikken :) Regner med jeg kan få tak i noe slikt lokalt, evt på nett.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

er det hylse eller sekskant bolt på truss roden? hvis det er sekskant er det jo en smal sak å få tak i en lang nok nøkkel i rett størrelse, hvis det er hylse kan det hende du må lete litt mer for å finne rett verktøy, men skal være mulig det og, snakk med nærmeste gitar sjappe, de vet hva du trenger. Lykke til.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mener det er sekskant, får nok tak i en slik ja. Det kan se ut som halsen ikke er helt. Jeg har lagt en linjal over hele halsen, og da ser jeg at halsen buler noe ned fra 17 til 20 bånd. Har halsen slått seg?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.