Web Analytics
Jump to content

Martin DRS2


antos

Recommended Posts

Har skaffet meg en Martin DRS-2. Men det er noe inne i gitaren som henger løst fra ledningene, muligens batteripakken? Regner ikke med denne skal henge løst? Er det noen spesiell plass denne skal festes, eller kan jeg bare lime den fast der jeg finner det naturlig?

Link to comment
Share on other sites

henger batteripakken løst inne i gitaren??? du har vel tilgang utenfra håper jeg? ellers blir det tungvint å skifte batteri. kjøp deg et tannlegespeil e.l på clas ohlson og sjekk hva det er som henger løst, så kan vi snakke om plassering :)

Edited by gage1103
Link to comment
Share on other sites

Klarer lett å fiske ut batteripakken, men den har løsnet fra ett sted inne i gitaren. Skal prøve meg litt frem med speil og lykt for å se om jeg kan se hvor den skal sitte. Har Martin noen veldig lange justeringsnøkler for truss rod? Klarer ikke å verken se eller kjenne skruen. Fulgte ikke med noe verktøy, og da gitaren er kjøpt i USA er det ikke så lett å gå tilbake til butikken :) Regner med jeg kan få tak i noe slikt lokalt, evt på nett.

Edited by antos
Link to comment
Share on other sites

er det hylse eller sekskant bolt på truss roden? hvis det er sekskant er det jo en smal sak å få tak i en lang nok nøkkel i rett størrelse, hvis det er hylse kan det hende du må lete litt mer for å finne rett verktøy, men skal være mulig det og, snakk med nærmeste gitar sjappe, de vet hva du trenger. Lykke til.

Link to comment
Share on other sites

Mener det er sekskant, får nok tak i en slik ja. Det kan se ut som halsen ikke er helt. Jeg har lagt en linjal over hele halsen, og da ser jeg at halsen buler noe ned fra 17 til 20 bånd. Har halsen slått seg?

Edited by antos
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.