Web Analytics
Jump to content

Fender Twin Reverb ri


Byljer

Recommended Posts

I påvente av å få solgt noe utstyr for å få fullbyrdet mitt "nye" Marshallstack fikk jeg i kveld lånt en Fender Twin Reverb som nødløsning på øving, og må bare si...... Fy f..n, for en møkka amp når det gjelder å "ta" pedaler!!?!! Cleanlyden er jo bra, men skal du ha vreng på denne typen amp må du bruke pedaler. Det takler den ikke for å si det mildt!! Det låt som et jævla vepsebol på speed uansett hvordan jeg stilte inn både amp og pedaler, og de pedalene jeg har er stort sett "top of the line". Når det gjelder Fenderamper er det kun en modell jeg har hatt bra erfaring med, og det er Fender Bassman '59 LTD (combo). Jim Marshall hadde en original 1959 Bassman combo, og det var den han brukte som mal for sine første Marshalls!!

Gleder meg virkelig til å få Marshallstacket oppe å gå! Twin Reverb må være "dansbandsampen" over noen :(

Link to comment
Share on other sites

DS-1 låte bra? Jeg klarer ikke se at noen som helst modifikasjon på den skal få den til å låte bra. Har prøvd den gjennom Blackstar, MESA, VOX og Fender Champion uten å få noe annet enn prompelyd.

Men vi er nok i forskjellig gate hva godlyd angår, siden jeg aldri har likt bassman heller. :)

Jeg har ganske råtten vrengpedal selv (MXR GT-OD), men til og med den låt tøft gjennom twin reverben.

Link to comment
Share on other sites

?? Jeg spiller på Twin Reverb og den låter magisk med Sex Drive Boost og Pete Cornish Fuzz iallefall, bruker også en Gollmer The Blues som vel er i TS land og det låter kuler og krutt.

Hvilke volum spiller du på?

Volum på ampen var ikke satt så høyt, lå vel rundt 3,5-4. Det er ikke enkelt å få så god lyd ut av pedaler da, men på Marshall'n fungerer det helt fint.

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes Tubescreamer og alt som ligner låter helt forferdelig på helt clean amp. Det er for mye cleanlyd under vrengen, det låter nasalt og ekkelt. Har man derimot litt crunch på ampen så blir saken en helt annen :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg synes Tubescreamer og alt som ligner låter helt forferdelig på helt clean amp. Det er for mye cleanlyd under vrengen, det låter nasalt og ekkelt. Har man derimot litt crunch på ampen så blir saken en helt annen :)

Helt enig!! Men, skal man få litt crunch på en Fender Twin Reverb så blir det ukristelig høyt, og da blir resten av bandet sure ^_^

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.