Web Analytics
Jump to content

STJÅLET! Ibanez 'Silver Series' Jazz Bass-kopi & Meinl cajon.


Truckstop Chuckie

Recommended Posts

Natt til søndag/søndag morgen 17. mars hadde jeg innbrudd i bilen min som stod parkert i Åsengata på Sandaker/Torshov (nedenfor Torshov Kirke). Foruten herverket som resulterte i en knust bakrute, er jeg nå en bassgitar og en cajon fattigere.

Det er snakk om en gammel Ibanez 'Silver Series' fra 1978, en kopi av Fender Jazz Bass, og en Meinl cajon. Ibanez-bassen lå i en tynn, grå gigbag, mens cajonen lå i en godt polstrert sort gigbag.

Cajonen er lett å kjenne igjen da den har en skade i treverket i fronten (som går gjennom treverket).

Om folk kunne hatt følerne ute så er det kanskje håp at disse dukker opp igjen?

Er ikke akkurat snakk om vintagegreier med høy verdi, men bassen spesielt har affeksjonsverdi for meg. Cajonen også forsåvidt, da jeg fikk denne av kona da jeg fullførte musikkterapeut-utdannelsen for to år siden.

92f793b0-a161-6f20.jpg

92f793b0-a17d-af08.jpg

Link to comment
Share on other sites

En fyr gikk rundt og skulle med sorg selge sin kjære bassgitar i Birkelunden ved 14 tiden i går søndag for 500,-

Lå i en grå gigbag, overhørte spørsmål om hvilken modell, noe vedkommende måtte åpne gigbag for å finne ut av.

Ble litt interressert selv men med medbrakte masete unger, var fyren borte før jeg fikk pratet med ham.

Tilsynelatende vanlig kar, kan ikke si å ha sett ham før i området ( ikke en av de vanlige slitne kara m.a.o)

Om det faktisk var en ibby i baggen vites ikke, men prisen tatt i betraktning, er det vel mye som tyder på det var din bass det var snakk om.

Mere vet jeg ikke.

Jørgen Lintoft.

--

Ikke lurt å oppbevare noe som helst i nattparkert bil i Oslo, uansett hvor.

Link to comment
Share on other sites

Om det var en tynn bag med noe tusjbokstaver på fronten (blant annet etternavnet "Enoksen" eller "Knutsen") så er det 100% garantert bassen min.

Skal ned på Politihuset for å anmelde nå etter jobb og dette er noe jeg skal fortelle onkel Politi.

Takk for infoen.

Edited by Truckstop Chuckie
Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Jeg fikk et tips av en kamerat at han muligens så denne på markedet på Birkelunden i går, søndag 14. juli. Om noen Oslo-borgere kunne holdt øynene oppe ved ev. neste markeds-besøk hadde det vært fint.

På bildet har ikke bassen knotter på potmeterne, men den hadde det på tidspunktet den ble stjålet. Uoriginale, type effektboksknotter, hvorav den ene er rød på toppen.

Som nevnt har den Noiseless-pickuper og disse er lette å kjenne igjen ved at coverne har bokstavene CSN på seg.

Link to comment
Share on other sites

Kanskje verdt å merke seg at listen over påmeldte selgere sendes og registreres hos politiet.

http://www.markedsutleie.no/index.php?p=14-14-12

Jeg ville nok først tatt en kikk på markedet for å få verifisert om det er bassen din som verserer i en av salgsbodene. Ellers forsvinner den sikkert bare helt av radaren - jeg vil tro at hverken bodselgerne eller utleier er spesielt interessert i å få oppmerksomhet rundt heleri.

Mht hvilken innsats man kan forvente fra politiets side så er det nok patetisk lite. Jeg fikk stjålet motorsykkelen min for en måneds tid siden, og de hadde det så travelt med å få henlagt saken at de aldri engang svarte meg på hvordan de ønsket videobevisene overlevert før brevet med henleggelsesvedtaket kom i posten... Så dersom saken på magisk vis skulle løse seg selv så sitter de der uten skikkelige bevis - bare fordi de ikke surret seg til å svare meg med en simpel setning i en e-post.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.