Web Analytics
Jump to content

Gibson Custom Shop-utstilling, 4sound


Guest
 Share

Recommended Posts

Var innom for å ta en kikk på utstillinga av Gibsom Custom Shop i dag, og må si at det var et par der som fristet så pass mye at jeg seriøst begynte å regne ut hvor mye feriepenger jeg får i år!

Var spesielt en Les Paul R0 vos iced tea som sikkert ikke veide mer enn rundt 3,5 kg. Den var rå, men kostet 40 laken!!!!

Noen andre som har prøvespilt og fant en favoritt?

Link to comment
Share on other sites

Var innom her i Bergen og kikket litt.ganske fet den bursten du nevner jasynes faktisk kirk hammet v'en var fet jeg utenom at det stod emg i den daskulle prøve å spille litt på zakk wilde sin signatur men den veide jo sikkert 7-8 kilo....(no kidding) så slo det kjapt fra meg.

Link to comment
Share on other sites

Prøvde en R8 aged ice tea som var helt porno. Konge å spille på og noe av det nydeligste jeg har sett. Prøvde også Ace signaturen, men den falt faktisk ikke i smak. Kjentes uresonant og billig ut i mine hender... også er det en gitar til 55k

Link to comment
Share on other sites

De kom også med en 1958 "2013 mod". Skulle vistnok være den første de viste frem i Norge. Virkelig en flott gitar! Også denne rimelig lett. Custom Bucker pickups.

Var vel denne og R0 vos iced tea som havnet på "vil ha" listen!

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Det finnes ikke "for tung gitar", bare for lite knebøy. Eru vandt til å ha egenvekt på nakken går det bra :D

En gang hadde jeg en Gibson LP Std. som var på ca. 4,4 kg og det var så ubehagelig at jeg brukte ikke det i det hele tatt. Det handler mer om ubalanse enn vekt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.