Web Analytics
Jump to content

Back-up for Mac live?


Sorg

Recommended Posts

Vi bruker en Mac for diverse låter vi spiller på klikk, hvor vi har noe på playback. Spiller av filene fra Logic.

Hadde vært kjekt med en back-up for Macen. Er det ikke noe annet alternativ enn å ha med en ekstra Mac eller finnes det noen billigere løsninger?

Edited by Sorg
Link to comment
Share on other sites

Googler du kan du sikkert finne oppskrifter på hvordan du kjører Logic på en PC med Mac-hack, men det er virkelig ikke noe du bør satse på som backup. faren er at du kommer til å fikle ti ganger mer enn dere får spille. Kan dere ikke plugge en minnepinne med lydfiler inn i et miksebord?

Men det er jo alternativer. Mange rimelige og brukte Mac-er der ute. Eller en ny som hverken tar plass eller koster så mye.

http://store.apple.com/no/browse/home/shop_mac/family/mac_mini

I tillegg trenger dere kanskje bare en enkel skjerm og et tastatur .

Link to comment
Share on other sites

Jeg føler jeg kan tolke spørsmålet på to måter.

Hvis du ønsker å ha dobbeltlagret dataene dine så skaffer du en TimeCapsule fra Apple.

Hvis du ønsker et alternativ to til arbeidsmaskina for reise etc. vil jeg fortsatt anbefale en annen Mac. Macbook pro 13" funker bra mot det meste.

Link to comment
Share on other sites

Man må vel ha mulighet til å gi trommisen klikk på øret, og samtidig ikke sende klikket ut i PA, så da blir det nok litt knølete å bruke en iPod eller tilsvarende.

neh, musikk i venstre kanal og klikk i høyre. Funker fett nok det, jeg har møtt flere band som gjør det slik.

men skal du ha bunnsolid avvikling av tracks bruker du qlab.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.