Web Analytics
Jump to content

Kompressorkjøp!


Recommended Posts

Skal kjøpe en kompressor, men klarer ikke å bestemme meg for hvilken. Har satt budsjettet på rundt 2200 kr. Valget står nå egentlig mellom Keeley 4-knob compressor, Diamond compressor, og JHS Pulp n' Peel. Vet at de er rimelig forskjellige, og har hørt mye bra og dårlig om alle tre. Noen som har erfaring som kan hjelpe meg ?

Link to comment
Share on other sites

Selger en Keeley 4-knob compressor som jeg synes er helt konge! Min er under et halvt år gammel og selges av økonomiske grunner.

Koster ny 2 295 (godlyd), jeg selger den for 1 600.

Den er i helt fin stand. (som ny!)

Gi meg beskjed på innboksen om dette er interessant for deg ;)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har både Keeley og Diamond. Foretrekker selv Diamond. Keeley gjør det den skal, nemelig å komprimere, men har en oppfatning at Diamond har et mer åpent lydbilde (litt vanskelig å forklare, men pedalen virker å farge lyden mindre). Skal lyden komprimeres mye, er det forøvrig Keeley som gjelder. Begger er egentlig veldig gode pedaler, men forskjellige. Har du mulighet til å prøve først er jo dette å anbefale selfølgelig.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har Analogman Mini Bi-comp og mener at det er noe av det beste som finnes på marked. Det er en dobbel comp som gir deg noe flere muligheter.

Venstre siden er veldig bra og saftig med SC og høyre siden kan brukes med humbuckers.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.