Web Analytics
Jump to content

Kompressorkjøp!


Effektmani
 Share

Recommended Posts

Skal kjøpe en kompressor, men klarer ikke å bestemme meg for hvilken. Har satt budsjettet på rundt 2200 kr. Valget står nå egentlig mellom Keeley 4-knob compressor, Diamond compressor, og JHS Pulp n' Peel. Vet at de er rimelig forskjellige, og har hørt mye bra og dårlig om alle tre. Noen som har erfaring som kan hjelpe meg ?

Link to comment
Share on other sites

Selger en Keeley 4-knob compressor som jeg synes er helt konge! Min er under et halvt år gammel og selges av økonomiske grunner.

Koster ny 2 295 (godlyd), jeg selger den for 1 600.

Den er i helt fin stand. (som ny!)

Gi meg beskjed på innboksen om dette er interessant for deg ;)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har både Keeley og Diamond. Foretrekker selv Diamond. Keeley gjør det den skal, nemelig å komprimere, men har en oppfatning at Diamond har et mer åpent lydbilde (litt vanskelig å forklare, men pedalen virker å farge lyden mindre). Skal lyden komprimeres mye, er det forøvrig Keeley som gjelder. Begger er egentlig veldig gode pedaler, men forskjellige. Har du mulighet til å prøve først er jo dette å anbefale selfølgelig.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har Analogman Mini Bi-comp og mener at det er noe av det beste som finnes på marked. Det er en dobbel comp som gir deg noe flere muligheter.

Venstre siden er veldig bra og saftig med SC og høyre siden kan brukes med humbuckers.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.